Bloodborne dohrán - bez levelování

Bloodborne dohrán - bez levelování
09:22, 08.04.2015

Taky se vám ze všech těch gameplayů zdá, že Bloodborne je jednoduchá hra? Osobně srovnám-li naši týmovou snahu o dobití Greater Rift 55 v Diablu 3 (před posledním patchem) s tím co jsem zatím viděl v Bloodborne (tzn. minimálně všechny boss fighty a několik hodin gameplayů), Bloodborne je jednoduchá hra. Nejen skillem. Monstra mají velmi omezený počet útoků a pohybů, a celkově mi od začátku hra přijde jako levný copypaste Dark Souls okleštěný o cokoli, při čem je od hráče vyžadováno použít paměť, šedé buňky mozkové a s nimi spojený skutečný hráčský skill.

To dokazuje "level 4 no leveling no guns" walkthrough od YouTubera BOYvsVIDEOGAME, který je známý tím, že všechny hry zkouší dohrát na nejtěžší obtížnost. Hra postrádá jakýkoli gear check, a ke skillu vám stačí si jen trpělivě udržovat odstup od monster, přiskočit, máchnout zbraní a uskočit. Opakujte to milionkrát a violá, win.

Pro představu, random boss fight v Dark Souls II mu zabral pětinásobek toho, co souboj s finálním bossem Bloodborne, a celkově Bloodborne dohrál za zlomek času, který tento YouTuber věnoval i Dragon Age: Inquisitions, kde o náročnosti hry ani nikdo nemluví.

DALŠÍ

CGwillWin