Sledgehammer Games chtějí udělat nové Call of Duty velice realistické

Sledgehammer Games chtějí udělat nové Call of Duty velice realistické
18:00, 03.03.2014

Velice oblíbená série Call of Duty je letos v rukách studia Sledgehammer Games, čímž se dostala do tříletého vývoje u každého nového dílu. Je jasné, že každého zajímá hlavně vizuální stránka hry. U Ghosts jsme se slovy Infinity Ward měli dočkat pořádného skoku - ničeho jsme se však na závěr nedočkali. No, s vizuální stránkou se chce i Sledgehammer Games vyšvihnout hodně vysoko, o tom jsme vás už informovali.

Jak to bude ve výsledku vypadat se stejně dozvíme až s oznamovacím trailerem, prvními screenshoty nebo s něčím podobným. Sledgehammer Games mezitím hledají nové lidi do vývoje. V nabídce je celkem 11 pozic. Nabídky se objevily na serveru Gamasutra.

Nejzajímavější pohledávkou je člověk zaměřený na VFX - vizuální efekty. Vybraný člověk bude mít poté možnost pracovat s těmi nejlepšími lidmi zaměřenými na VFX a budou společně vytvářet nejlépe vypadající real-time hyper-realistické efekty. Zajímavé, že? Dočkáme se tedy konečně NOVĚ vypadajícího Call of Duty? Eric Hirschberg, generální ředitel Activision Publishing, už v minulosti řekl, že nové Call of Duty bude hlavně next-genové.

DALŠÍ

CGwillWin