speciál
E3 2010: Konference Sony

E3 2010: Konference Sony
E3 2010: Konference Sony
16:33, 15.06.2010
Další informace z E3:

Konference Microsoftu

Konference EA

Konference Ubisoftu

Konference Nintenda

Sony prozrazuje, co všechno bude ve 3D

Sony to s 3D myslí opravdu vážně. Na své předváděčce předvedla velice dlouhé hraní Killzone 3 ve 3D. U této masivní akce zdůrazňuje především fakt, že hra je vyvíjena ve 3D už od základu. 3D prvky v ní tedy dávají smysl a nemají být jen tak pro efekt.

Killzone 3 ale není jedinou hrou, která má ukázat směr budoucnosti. Mezi další 3D tituly spadají: Crysis 2, Mortal Kombat Fatality, Shaun White Snowboarding, Ghost Recon Future Soldier, Tron Evolution a NBA 2K11. Tedy pěkná řádka her, která by vás už mohla donutit přemýšlet o koupi nové televize a speciálních brýlí.

Sorcery - kouzelnická hra pro PS Move

Co jiného dělat s ovladačem PS Move než kouzlit. Přesně pro tohle byl stvořen. Tyčka se svítící koulí na konci. Ve hře hůlka, kterou ovládáte naprosto přesně svými pohyby. Švihnete s Move a firebally už létají. Velice efektně vypadalo, když si předvádějící člověk "loknul" lektvaru z ovladače, který změnil barvu na zelenou. Tím se změnil v krysu a mohl se dostat na předtím nedostupná místa. Plošná kouzla se zase kouzlí například tím, že se přikrčíte a jakoby "bouchnete" do země.

Klik pro zvětšení (E3 2010: Konference Sony)

Sice nemá Sorcery nějakou fotorealistickou grafiku, ale vypadá to na zatracenou zábavu. Kdo se nikdy nechtěl stát Harrym Potterem, že? Hra vyjde na jaře roku 2011, na PS3.

PS Move - datum vydání, varianty balení a ceny

Sony právě odhalilo všechny detaily, které potřebujete vědět, když si budete chtít koupit Move.

Kdy to bude?
15. září v Evropě - jupí, jsme první!
19. září v USA
21. října v Japonsku
Za kolik to bude?
Samotný PS Move ovladač - 50 USD
PS Move doplňkový ovladač - 30 USD

Sports Champions bundle (Kamerka PS Eye, ovladače PS Move a hra) - 100 USD

PS3 + Sports Champions + kamerka + Move - 400 USD

Vydání Move podpoří 5-20 již existujících titulů pomocí patche: Heavy Rain, Killzone 2, Resident Evil 5 a další.

70 her pro PSP do konce roku

Přes možná ne zrovna úspěch s PSP Go, Sony nenechává svůj handheld upadnout v zapomnění. A stejně jako loni oznamuje hromadu zajímavých her, které mají nabudit prodeje.

God of War: Ghost of Sparta, Tron Evolution, Kingdom Hearts, Toy Story 3, Ace Combat Joint Assault, UFC Unleashed 2010, Gravity Crash, Hot Shots Tennis, Madden NFL 11, InviZimals, Patapon 3, Fat Princess, Tetris, Eye Pet, Piyotama, The 3rd Birthday, P3P a Valkyria II. Slušná řádka her, co říkáte?

Portal 2 si nejlépe zahrajete na PS3

Nějaká nevraživost mezi Valve a Sony? Ale kdeže, Gabe Newell to všechno hodil za hlavu a nyní hlásí, že Portal 2 na PlayStationu 3 bude ten nejlepší ze všech konzolových. Jinak řečeno, lepší než ten na Xboxu. Hlavně díky automatickým updatům díky Steamu, o kterém si zatím konzole od Microsoftu může nechat zdát.

AC: Brotherhood - s exkluzivním obsahem pro PS3

Jack Tretton ze Sony prohlásil: "Slovo exkluzivita se právě stalo mým nejoblíběnějším." Dokazuje hned několika fakty. Třeba exkluzivitkami pro chystaný Assassin's Creed: Brotherhood. Zde vás čeká speciální balík misí a navíc časný přístup do multiplayerové bety.

Klik pro zvětšení (E3 2010: Konference Sony)

Mafia II - exkluzivní obsah na PlayStationu

Plánujete koupi Mafie II? Jasně, že jo, že se ptáme, ale na jakou platformu? Sony se vás aktuálně snaží přesvědčit, aby to byl PlayStation 3. Slibuje exkluzivní obsah v den vydání, a to zdarma. Nějaké bonusové mise a arkádové hraní, bohužel žádné konkrétní detaily.

Klik pro zvětšení (E3 2010: Konference Sony)

Gran Turismo 5 - datum vydání v Americe

Gran Turismo vyjde v Severní a Jižní Americe 2. listopadu. Bohužel nám už nikdo neprozradil, jak to bude v Evropě. Snad jenom s třídenním zpožděním, to ještě dokážeme překousnout.

Twisted Metal - nový díl slavné série pro PS3

Šílené představení šílené hry na závěr prezentačky Sony. Twisted Metal restartuje starou sérii akčních her zaměřených na boj ve vozidlech. Jenom na PlayStationu 3 a tentokrát i s multiplayerem, například v osmtnácti lidech v týmovém deathmatchi. Jiným módem je jakýsi úkolový, ve kterém máte například za cíl zajmout nepřátelského šéfa a táhnout ho za sebou nebo si ho přišpendlit na střechu. Pak ho připevnit k raketě a vystřelit do obrovského nepřátelského klauna tyčícího se nad městem. Šílené, jistojistě šílené.

Klik pro zvětšení (E3 2010: Konference Sony)

Videa související s konferencí Sony:

Sorcery - E3 gameplay

Portal 2 - E3 trailer

God of War: Ghost of Sparta - E3 trailer

inFamous 2 - E3 trailer

Twisted Metal - E3 trailer

Twisted Metal - E3 gameplay


CGwillWin