Film World of Warships Frog Fathers připomíná 80. výročí Dne D

Film World of Warships Frog Fathers připomíná 80. výročí Dne D
14:32, 22.05.2024

World of Warships, MMO videohra s námořními bitvami, a FORCE BLUE, nezisková organizace pro ochranu moří a nezisková organizace veteránů NAVY, s potěšením oznamují svůj dokumentární film Frog Fathers: Lessons from the Normandy Surf (Otcové žab: Lekce z normandských vln). Tento dokument, vyprávěný hercem Johnem C. McGinleym, se ponořuje do hrdinské cesty jednotek Naval Combat Demolition, dnes známých jako Navy SEALS. Premiéra pro komunitu proběhne na Twitch kanálu World of Warships v rámci streamu The Longest Night of Museum, zatímco televizní premiéra na MagellanTV je naplánována na 4. června pro všechny předplatitele. Film bude také dostupný na YouTube kanálu World of Warships. Na připomenutí 80. výročí této historické vojenské operace se fanoušci mohou těšit na další obsah ve hře a na speciální prohlídku muzeí s tematikou Dne D, která se bude konat 1. června na Twitch kanálu World of Warships.

Film „Otcové žab“ zachycuje čtyři veterány Navy SEAL při jejich návštěvě pláží v Normandii ve Francii, kde vzdávají hold statečnosti a odvaze svých předchůdců, kteří se zúčastnili invaze během druhé světové války. Vzhledem k tomu, že letos uplyne 80 let od bitvy, tito veteráni zkoumají oběti svých bratří a význam této události pro moderní ozbrojené síly. SEAL veteráni také zkoumají odkaz bitvy, co pro ně znamená a co by chtěli předat budoucím generacím veteránů.

Projekt byl vyvinut ve spolupráci s FORCE BLUE a ukazuje pokračující snahu společnosti Wargaming zachovat námořní historii. Film byl promítán začátkem tohoto měsíce na speciální akci v New Yorku. Po projekci proběhla panelová diskuse moderovaná odborníkem na druhou světovou válku Claire Barrettovou, kde o tvorbě filmu diskutovali hvězda Steve „Gonzo“ Gonzalez, režisér a editor Bob Whitney, regionální ředitel publishingu Wargamingu Artur Plociennik a vypravěč John C. McGinley.

„Otcové žab: Lekce z normandských vln“ bude k vidění na MagellanTV a na YouTube kanálu World of Warships od 4. června 2024.

Kromě této dokumentární premiéry bude World of Warships streamovat čtvrtou výroční Longest Night of Museums 1. června v 16:00 UTC na Twitch a YouTube kanálu World of Warships. S prohlídkami představujícími speciální příběhy zapojení námořních muzeálních lodí do Dne D mohou diváci nahlédnout do zapojení HMS Belfast, LST-325 a jediného dochovaného příkladu německé lodi, torpédového člunu S-130 z Wheatcroft Collection.

Kromě těchto prohlídek budou připraveny speciální Twitch Drops, hostující vystoupení a promítání dokumentů, včetně „Otcové žab“ a „Normandie: 0530 hodin“ od World of Warships, a další od MagellanTV. Mezi hosty bude Tyler Pitrof z U.S. Naval History and Heritage Command, který se podělí o neznámé anekdoty o Dlouhém dni.

Prožijte Den D prostřednictvím historického herního režimu Operation Neptune

Na připomenutí 80. výročí této historické invaze do Normandie se do hry dostanou tři nové operace spolu s novým přístavem v Normandii. Trvající dvě týdny každá, tento nový typ bitevní události umožňuje až šesti hráčům soutěžit v divizi s loděmi úrovně V-VII. Hráči, kteří splní mise, získají hvězdy, které mohou být použity k odemčení speciálních postupových tratí obsahujících odměny, včetně historických velitelů, kamufláží a záplat.

První z těchto operací začíná 29. května a úkolem hráčů bude velet spojenecké předvoji při přiblížení k pláži Utah. Nepřátelské síly brání místo a je na hráčích, aby potlačili pobřežní obranu a bezpečně zakotvili na pláži.

World of Warships se také zúčastní Portsmouth Armored Forces Day ve Velké Británii 8. června, kde návštěvníkům nabídne fotobudku, herní stanice se speciálním režimem D-Day a panelové diskuse k užití.


DALŠÍ

CGwillWin