Více Call of Duty z 2. světové - není vyloučeno

Více Call of Duty z 2. světové - není vyloučeno
00:00, 16.10.2008

Možná už máte válečných her z 2. světové války plné zuby, ale tvůrci aktuálního dílu Call of Duty: World at War zcela nevylučuje možnost dalšího návratu do největšího válečného konfliktu všech dob. Hlavní producent hry Noah Heller v rozhovoru pro CVG prozradil: "Nemohu říct, jestli ještě někdy bude Call of Duty hra z 2. SV, ale jsme šťastní, že jsme mohli válku ukončit a že budeme titul podporovat spoustou stažitelného obsahu. Je to potěšující, že jsme tu show mohli pro jednou uzavřít, místo otevřít. Válka je u konce a obě kampaně mají velice jasné konce."

Klik pro zvětšení (Více Call of Duty z 2. světové - není vyloučeno)Klik pro zvětšení (Více Call of Duty z 2. světové - není vyloučeno)

I když je válka v CoD: World at War ukončena, další pokračování jsou stále možná: "Kdybychom měli čas, mohli bychom ukázat konec válku z pohledů mnoha zemí a možná, že to je stále otřevřený příběh." I když bylo válečných her už dost, myslíme si, že další kvalitní, obzvláště s Call of Duty názvu, nemůže uškodit. Uvidíme, jak nakonec bude vypadat aktuální díl v podání Treyarchu.

Call of Duty: World at War vychází 14. listopadu na PC, PS3, Xbox 360 a Wii.

Zdroj: CVG
DALŠÍ

CGwillWin