Leisure Suit Larry: Box Office Bust - oznámení

Leisure Suit Larry: Box Office Bust - oznámení
00:00, 17.01.2008

Po fiasku v podobě Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude, což byla v podstatě jen splácanina miniher, je tu další pokus. Sierra si omyl naštěstí uvědomila a nového Larryho svěřila Teamu 17 (série Worms od Worms 3D výše). Na IGN vyzpovídaly hlavního producenta Johna Melchiora, aby se dozvěděli více.

Klik pro zvětšení (Leisure Suit Larry: Box Office Bust - oznámení)Klik pro zvětšení (Leisure Suit Larry: Box Office Bust - oznámení)

Příběh se bude odehrávat v Hollywoodu, což bylo první místo které tvůrce napadlo a líbilo se jim. Box Office Bust bude totálně jinou hrou než Magma Cum Laude, pár miniher se ovšem také najde. Vaším úkolem například bude fotit celebrity. Nebo někdo zamění všechny falešné mačety za pravé a vy musíte každou z nich otestovat na kaskadérovi. Pokud umře, máte svoji pravou zbraň. Co se týče pohybu, Larry je animovaný ručně a kvůli..hm..části horní části ženského těla byly pozvány stovky modelek, takže minimálně tohle by mělo vypadat realisticky. Nahotu ale ve hře neuvidíte, ta byla kompletně odstraněna, aby Box Officer Bust nemělo problémy se vstupem do některých zemí, jako minulý Larry. Je to totiž hra pro masový trh, čímž se autoři nijak netají. Pravděpodobné vydání je někdy na konci roku 2008.

Zdroj: IGN, ToTheGame
DALŠÍ

CGwillWin