Orčí nájezd v Tibii!!!

Orčí nájezd v Tibii!!!
00:00, 23.12.2004

Klik pro zvětšení (Orčí nájezd v Tibii!!!)O tom, že Tibia je vášní podstatné části naší redakce již asi není pochyb. Nedávno jsme vás informovali o novém vánočním updatu, který kromě jiného měl přinést monstrózní nájezdy nestvůr na hráčská města. Doposud se jich moc neudálo a co jsem četl, tak se převážně jednalo o krysí mory, ale dnes při probíhání minotauřích jeskyní mě překvapila zpráva, která dávala jasně tušit, že se dočkáme konečně něčeho pořádného. Utok začal přesně v 9:40. V 9:43 jsem poprvé umřel pod tlapami Orc Riderů (orci na vlkách). Po respawnu jsem si všiml, že asi nejsem jediný kdo podlehl zelenokožcům a jal jsem se pomstít životy svých spolubojovníků. Hlavy padaly jedna za druhou, kouzelníci házeli firebally, druidi léčili a v první linii řezali potvory knighti a paladini. Prosekal jsem se skrz davy a myslel si že je po všem. Prdlajz, server hlásí další vlnu a kolem mě se najdenou respawnovaly masy orků! Jsem podruhé mrtvý...

Nu, útok trval asi 20 minut a do boje se zapojili téměř všichni. Zapojil se i Apollo a oba jsme svorně mnohokrát umřeli, ale ztracených expů a skillů nelitujeme, protože na tohle se jen tak nezapomene.

Tak co, nepůjdete do toho příště s námi? Registrace a klient ke stažení hledejte na Tibia.com!

Klik pro zvětšení (Orčí nájezd v Tibii!!!)Klik pro zvětšení (Orčí nájezd v Tibii!!!)Klik pro zvětšení (Orčí nájezd v Tibii!!!)Klik pro zvětšení (Orčí nájezd v Tibii!!!)Klik pro zvětšení (Orčí nájezd v Tibii!!!)

DALŠÍ

CGwillWin