Nový Tibia Update…..

Nový Tibia Update…..
00:00, 18.12.2004

Tibiu už hraje část naší redakce více jak rok a za tu dobu se hra už změnila. Před pár dny však přišel update, který hru změnil opravdu rapidně. Co všechno je na hře nového a jiného se dozvíte právě tady.

Začneme hned loginem. Pokud se vám nechce platit a máte free account ( a tudíž trohu okleštěné možnosti) určitě víte, že ne vždy se vám podaří připojit. Někdy jsou prostě servery plné a přihlásit se mohou pouze hráči s prémiovými konty. Dříve jste tak měli okolo osmé hodiny večerní skoro jistotu, že na první pokus se nepřipojíte. Byla tady tedy možnost stále se zkoušet přihlásit s vírou že se trefíte do okamžiku, kdy se zrovna někdo odhlašuje. Tomu je konec. Tomu je konec CipSoft zavedl čekací fronty a jednoduše čekáte až přijdete na řadu. Pryč je tedy zběsilé psaní hesla a čísla konta, aby jste se pokusili zalogovat. Mě to sice spíše štve, ale většina lidí je s tím spokojená.

-obrazek1-" src="/pics/clanky/Apollo21_18-12-2004-15-33-19_skillbar.jpg" />Druhou zásadní novinkou je, že můžete vidět jak jste na tom se kterým skillem. Vše je graficky znázorněno v pruhu. Když nad touto lajnou chvíli necháte kurzor dozvíte se kolik procent vám schází k dalšímu bodíku nebo úrovni. Krom toho, že jeto dobře a efektivně provedené to má také motivující efekt a stále si můžete říkat: „Ještě 23% a mám další bod axe figtingu.“ A tak budete u okna s nápisem Tibia trávit ještě o trochu času více.

Třetí zásadní novikou je, že čas od času se pořádají útoky příšer na města. Ať už půjde o orky nebo minotaury, budou útočit na města ve velkých počtech. To vše bylo k vidění na testovacích serverech, ale nám se to po týdnu od uvedení updatu nepodařilo. Ale ačkoliv jsme to neviděli na vlastní oči určitě se máme na co těšit. Hromadné bitky budou hody jak pro exp huntery tak pro PK a vyžijou se všichni.

Poslední novinky tohoto updatu jsou spíše rozšiřující a kosmetické. Přibylo několik dungeonů většinou na novém ostrově, který se do hry přidat asi před dvěmi měsíci. K tomu pár nových monster nebo upravené skiny starých. Pavouci tudíž konečně připomínají arachnidy jak se patří.

Ještě k tomuto článku připojím výsledky hlasování podle tibianews.net co by si hráči nejvíce přály:

Více oblastí 33.1%
Domy 10.5%
Prémiová kouzla 8.2%
Povýšení 15.7%
Garantovaný login 28.1%
Více serverů jen pro prémiové hráče 2.3%
Ostatní 1.9%
Zdroj: Vlastní hraní, Tibianews
DALŠÍ

CGwillWin