hw
Huawei Watch FIT 3: Dokonalý doplnok pre aktívny a štýlový život

Huawei Watch FIT 3: Dokonalý doplnok pre aktívny a štýlový život
10:58, 24.05.2024

Víziou spoločnosti Huawei je viesť trendy nositeľných zariadeniach a najnovšie hodinky Huawei Watch FIT 3, ktoré nedávno prišli aj na slovenský trh, sú toho jasným dôkazom. Tento nový model, vychádzajúci z filozofie „Fashion Squared“, spája elegantné tvary s ikonickým štvorcovým dizajnom a užívateľsky prívetivou technológiou, ktoré redefinujú koncept moderných nositeľných doplnkov.

Nový koncept dizajnu

„Fashion Squared“ predstavuje víziu Huawei pre nositeľné technológie, ktorá kombinuje estetiku s výkonom v inovatívnom štvorcovom dizajne. Tento koncept sa prejavuje v troch hlavných pilieroch: dizajn, šport a zdravie. Huawei Watch FIT 3 sú dokonalým príkladom tejto vízie, ktorá prináša moderný štýl, bohaté športové zážitky a vitalitu.

Módna revolúcia na vašom zápästí

Huawei Watch FIT 3 prinášajú revolúciu v dizajne nositeľných zariadení. Ich zaoblené hrany a obdĺžnikový ciferník vytvárajú ikonický vizuálny dojem, ktorý dopĺňa farebná korunka s efektom slnečného brúsenia. Hodinky sú dostupné v pestrých farebných variantoch, ako sú čierna, ružová, zelená, biela, sivá a biela (kožená verzia). Remienky z fluoroelastoméru, nylonu alebo pravých kožených materiálov zaručujú, že hodinky budú dokonalým doplnkom pre akúkoľvek príležitosť – od návštevy kaviarne až po obchodné stretnutie.

Huawei Watch FIT 3 sa pýšia ultraľahkým 1,82-palcovým AMOLED 2.5D displejom, ktorý zaujme 77,4% pomerom obrazovky k telu a o 10% väčšou zobrazovacou plochou pre ešte intenzívnejší vizuálny zážitok. Maximálny jas 1500 nitov a automatické prispôsobenie svetelným podmienkam zaručujú, že vždy vidíte jasne, či už ste na slnečnom pobreží alebo v tlmene osvetlenej kaviarni.

Športujte štýlovo

Pre tých, ktorí milujú aktívny životný štýl, sú nové smart hodinky ideálnym spoločníkom. Hodinky ponúkajú viac ako 100 športových režimov, vrátane nových ako padel a e-športy, vďaka čomu vyhovejú používateľom s rôznymi záujmami a preferenciami. Nový režim Track Run presne zaznamenáva bežecké trasy pomocou vysoko presného GNSS polohovacieho čipu, a umožňuje zdieľať svoje obľúbené trasy a dostávať odporúčania od priateľov.

Aplikácia Stay Fit ponúka komplexného osobného trénera priamo na vašom zápästí. S aktualizovanou globálnou databázou kalorických hodnôt jedál z 50 krajín poskytuje nutričnú analýzu, ktorá podporuje vyváženú stravu a cvičebný režim. AI-powered Smart Suggestion potom ponúka personalizované odporúčania cvičení na základe vašej dennej aktivity a poveternostných podmienok, čím zaisťuje, že vždy zostanete aktívni a motivovaní.

Zdravie na prvom mieste

Huawei Watch FIT 3 je váš celodenný manažér zdravia. Vybavené najnovším Huawei TruSleep™ 4.0, hodinky poskytujú presné sledovanie spánku a personalizované odporúčania na zlepšenie zdravia vášho spánku. Funkcia Sleep Breathing Awareness umožňuje lepší spánok, zatiaľ čo slim dizajn zaisťuje pohodlné nosenie aj počas noci.

Huawei TruSeen™ 5.5 monitoruje srdcový tep, úrovne kyslíka v krvi, spánok a stres. Algoritmus s funkciou online samoučenia optimalizuje monitorovanie aj v náročných podmienkach, ako sú chladné prostredie alebo pre ľudí s menšími zápästiami. Funkcia Pulse Wave Arrhythmia Analysis presne identifikuje riziko arytmie a poskytuje včasné varovania. Pre ženy je tu aj pokročilá správa menštruačného cyklu, ktorá ponúka komplexnú starostlivosť o zdravie žien.

Huawei vedie trendy nositeľných technológií

Huawei Watch FIT 3 sú hodinky, ktoré v sebe spájajú inovatívny dizajn a širokú škálu funkcií, vďaka čomu uspokoja aj tých najnáročnejších používateľov. Či už chcete zlepšiť svoje zdravie, sledovať svoje športové aktivity, alebo len nosiť štýlový doplnok, táto novinka je ideálnou voľbou.


DALŠÍ

CGwillWin