Sony představuje novou řadu reproduktorů a sluchátek

Sony představuje novou řadu reproduktorů a sluchátek
10:47, 15.04.2024

Společnost Sony dnes představila řadu ULT POWER SOUND – novou řadu bezdrátových reproduktorů a sluchátek, které jsou navrženy tak, abyste se cítili jako v první řadě koncertní haly. Je stvořena pro milovníky hudby a vytváří silný hluboký zvuk navržený tak, aby se vám zachvělo srdce.

Novou řadu tvoří bezdrátové reproduktory ULT TOWER 10, ULT FIELD 7, ULT FIELD 1 a bezdrátová sluchátka ULT WEAR. Všechny modely této řady jsou vybaveny tlačítkem ULT. Přináší charakteristickou kvalitu zvuku tím, že vylepšují hudbu pomocí jednoho nebo dvou různých zvukových režimů.

ULT TOWER 10 – síla zvuku živého vystoupení u vás doma

Proměňte svůj domov v centrum večírků s dunivými basy, zvukem 360° Party Sound, osvětlením 360° Party Light a užijte si karaoke díky dodávanému bezdrátovému mikrofonu. Reproduktor můžete dokonce připojit k televizoru a vylepšit tak zvuk všeho, na co se rádi díváte.

Klíčové funkce ULT TOWER 10:

• ULT POWER SOUND – Zvýrazněte všechny nízké frekvence a užijte si výjimečné basy. Vychutnejte si dva různé typy režimu zvuku se zvýrazněnými basy. Stisknutím tlačítka ULT můžete zvolit režim ULT1 pro zvýraznění nízkých frekvencí a získat tak basy, při kterých se vám zachvěje srdce. Režim ULT2 přináší mohutné basy, které vás roztančí.

• Optimalizace zvukového pole (Sound Field Optimization) – detekuje šum a automaticky mění nastavení zvuku tak, aby byla hudba čistá, i když jste obklopeni jinými zvuky.

• Technologie 360° Party Sound a 360° Party Light – Technologie 360° party sound šíří silný zvuk do všech koutů místnosti. Díky jasnému osvětlení rozzáří ULT TOWER 10 celý prostor vaší party. Dokáže se dokonce synchronizovat s hudbou a vytvořit tak opravdovou festivalovou atmosféru.

• Karaoke, kytara a vylepšení zvuku TV – Díky přiloženému bezdrátovému mikrofonu můžete zpívat své oblíbené skladby. Navíc si můžete vychutnat úplnou kontrolu nad zvukem díky ovládacím prvkům Echo a Key Control na horním panelu. Můžete připojit další mikrofon a zazpívat si duet nebo zapojit kytaru a použít ULT TOWER 10 jako zesilovač. Funkce TV Sound Booster vylepšuje zvuk z televizoru.

• Party Connect – Propojte až 100 kompatibilních reproduktorů a synchronizujte hudbu a osvětlení pomocí funkce Party Connect – naplňte jakýkoli prostor silným zvukem a vytvořte dokonalou atmosféru večírku.

ULT FIELD 7 – Party kdekoli

Oživte si den údernými basy a výrazným osvětlením, ať už jste kdekoli. ULT FIELD 7 vám umožní vzít si party kamkoli s sebou díky vodotěsné a prachotěsné konstrukci a dlouhé výdrži baterie, takže si můžete užívat party ještě déle. Můžete dokonce připojit mikrofon a rozjet karaoke, ať už jste kdekoli.

Klíčové funkce ULT FIELD 7:

• ULT POWER SOUND – Vyberte režim ULT1 pro hlubší basy s nižšími frekvencemi nebo ULT2 pro silné a průrazné basy.

• Optimalizace zvukového pole (Sound Field Optimization) – detekuje okolní hluk a automaticky upravuje nastavení zvuku tak, aby poskytoval optimální hudební zážitek, ať už je v místě konání akce jakkoli rušno.

• Ještě delší party – Díky až 30hodinové výdrži baterie můžete pořádat party kdekoli a užívat si ještě déle. Navíc vám rychlé nabíjení dodá energii na 3 hodiny přehrávání během pouhých 10 minut . Model splňuje normu krytí IP67 pro vodotěsnost a prachotěsnost . Můžete si tak s klidným srdcem uspořádat party i venku. Je také odolný vůči slané vodě, takže si můžete hudbu užívat i na pláži.

• Vezměte ho kamkoli s sebou – ULT FIELD 7 lze snadno přenášet pomocí praktických rukojetí. Navíc byl navržen tak, aby dokonale fungoval, ať už je umístěn horizontálně nebo vertikálně.

• Vstup pro karaoke, kytaru a osvětlení – připojte mikrofon a můžete si zazpívat cokoli. Je to dokonalý parťák a na zadním panelu má navíc i ovládání echa a důležitých funkcí. Nebo můžete připojit kytaru a proměnit ULT FIELD 7 v zesilovač. Skvělou atmosféru ještě víc umocní ambientní osvětlení, které vytváří jemné nasvícení ideální pro večírky i každodenní použití.


DALŠÍ

CGwillWin