hw
EasySMX predstavuje duo cenovo dostupných gamepadov

EasySMX predstavuje duo cenovo dostupných gamepadov
13:42, 08.04.2024

EasySMX je spoločnosť, ktorá využíva kreativitu a služby na rozmaznávanie fanúšikov, spoločnosť, ktorá mení svoje produkty na základe požiadaviek používateľov. To úzko súvisí so zakladateľom Stephenom. Stephen založil spoločnosť pred dekádou a to kvôli jednému zákazníkovi. Kvôli jednému zákazníkovi následne zmenil dizajn tlačidiel spoločnosti a kvôli jednému zákazníkovi zmenil aj vzhľad výrobku. Z takto nastavenej kultúry aktuálne vychádza duo cenovo dostupných PC/Konzole gamepadov EasySMX X10 a X15.

Klik pro zvětšení (EasySMX predstavuje duo cenovo dostupných gamepadov)

EasySMX X10

X10 nielenže využíva klasickú koncepciu dizajnu, ale aj pokročilé technológie, ktoré vám poskytnú bezkonkurenčný komfort a rýchlosť odozvy. Či už ide o dlhé hranie alebo krátky voľný čas, X10 je vašou ideálnou voľbou.

✅Mechanický dizajn tlačidiel: Mechanické tlačidlo X10 poskytuje uspokojivý dotyk a dlhotrvajúcu odolnosť, čím zaručuje presnosť a spoľahlivosť pri každej interakcii.

✅Prepínanie režimu pripojenia jedným kliknutím: Funkcia prepínania jedným kliknutím X10 umožňuje neuveriteľne jednoduché pripojenie, či už na PC, Switch alebo iných platformách.

✅Vymeniteľný magnetický kryt: Vymeniteľný magnetický kryt podľa osobných preferencií, aby zariadenie X10 vyhovovalo potrebám hráčov nielen z hľadiska funkčnosti, ale aj vzhľadu.

EasySMX X15

X15 prináša nielen pohodlie a kompatibilitu, ale aj inovatívne prispôsobiteľné tlačidlá a vibračnú spätnú väzbu, vďaka ktorým je každá hra plná realizmu.

✅Hall joystick+Hall trigger: Pomocou joysticku a spúšte s Hallovým snímačom, ktoré sa vyznačujú vynikajúcou presnosťou a odolnosťou, poskytuje plynulejšie a presnejšie ovládanie hier.

✅7-farebné osvetlenie RGB: X15 vyniká nielen funkčnosťou, ale aj dizajnom. Jeho 7-farebné osvetlenie RGB dotvára hernú atmosféru, vďaka čomu je každá hra plná farieb.

✅Kompatibilita s viacerými platformami: Bez ohľadu na to, ktorú hernú platformu uprednostňujete, široká kompatibilita X15 dokáže uspokojiť vaše potreby, vďaka čomu je hranie plynulejšie a pohodlnejšie.


DALŠÍ

CGwillWin