Hororový simulátor z pitevne má dátum vydania

Hororový simulátor z pitevne má dátum vydania
16:27, 21.03.2024

Spoločnosti Woodland Games a Team17 Digital oznámili, že ich medicínsko-hororový simulátor Autopsy Simulator bude uvedený na trh 8. 5. 2024 a to nateraz výhradne pre PC. Hráči, ktorí sa vžijú do kože praktizujúceho patológa, môžu očakávať znepokojujúcu atmosféru a desivé detaily pri odhaľovaní záhad, ktoré sa skrývajú za každou pitvou.

V hre Autopsy Simulator budú hráči pitvať anatomicky presné telá, aby odhalili príčinu smrti. Pohybujú sa po záhadách obklopujúcich každého zosnulého, pričom sú vyzbrojení autentickými nástrojmi, podrobnými spismi a presnými postupmi vytvorenými v spolupráci so skutočnými forenznými expertmi.

V Dead Memories, samostatnom príbehovom režime hry Autopsy Simulator, zažijete strašidelný príbeh Jacka Hanmana a precestujete psychologický horor Jackových osobných démonov. Príbehový režim ponúka jedinečnú kombináciu simulácie a hororu s pútavými hernými mechanizmami a mrazivými momentmi.

  • Hrôzostrašné anatomické detaily a lekársky certifikované pitevné postupy: Rozpitvávajte anatomicky presné telá pomocou celého radu pitevných postupov a nástrojov autentických pre skutočnú prax.
  • Realistické scenáre skutočných zločinov: Naštudujte si celý rad prípadov, ktoré navrhli skutoční patomorfológovia a súdni lekári, a potom využite získané poznatky na vedenie každej pitvy.
  • Príbehový režim so simuláciou hrania: V simulátore pitvy: Mŕtve spomienky: Sledujte napínavú osobnú záhadu a zároveň vykonávajte medicínsky presné pitevné postupy overené certifikovaným patológom.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin