Polda 8 spustil kampaň a potrebuje vašu pomoc

Polda 8 spustil kampaň a potrebuje vašu pomoc
18:09, 12.03.2024

Ôsma radová časť lokálnej point-and-click legendy od Zima software môže byť realitou. Stačí, aby sa v priebehu nasledujúcich 44 dní podarilo v rámci HitHit kampane vyzbierať celkovo 44 000 Euro a obľúbený detektív je späť v novom dobrodružstve.

Polda je, v Čechách a na Slovensku, velice populární počítačová hra. Máme za sebou již 7 dílů a jeden remástr. Poslední pokračování vyšlo v roce 2022, první v roce 1998. Za tu dobu si tato série získala již řadu fanoušků a je u nás velmi oblíbená. Jde o detektivní příběhy, které řeší potrhlý detektiv Pankrác, jehož dabingu se bravurně ujal komik Luděk Sobota. I další role jsou nadabovány populárními českými osobnostmi jako Jiří Lábus, Petr Nárožný, Martin Dejdar a další.

Náš cíl je samozřejmě vybrat peníze na vytvoření zcela nového dílu Poldy, tentokrát již s pořadovým číslem 8. Chtěli bychom, stejně tak jako to bylo u předchozích dvou dílů, ponechat ručně malovanou grafiku od Karla Kopice a použít stylizované renderované postavičky Chtěli bychom hru dokončit ve 4. kvartálu roku 2026, tak aby jste mohli dát hru případně někomu pod stromeček.


DALŠÍ

CGwillWin