hw
PlayStation vánoční nabídka

PlayStation vánoční nabídka
15:34, 08.12.2023

Společnost Sony Interactive Entertainment (SIE) oznamuje PlayStation vánoční nabídku. V letošním roce mají herní fanoušci možnost si díky ní nadělit oblíbené herní tituly za zvýhodněné ceny. PlayStation vánoční nabídka platí od 8. do 24. prosince nebo do vyprodání zásob.

Mezi hlavní lákadla patří poslední díly nejoblíbenějších herních sérií. Včetně God of War Ragnarök v ceně 999 Kč. V dalším pokračování příběhu boha války a jeho syna se Kratos a Atreus vydávají na strastiplnou cestu navazující na smrt Atreovi matky, aby čelili s příchodem fimbulské zimy proroctví, které předpovídá velkou bitvu znamenající konec světa. Během desítek hodin hraní se hráči vydají do devíti různých světů, a kromě velkolepých bojových scén na ně čeká i emotivní příběh dvojice hlavních hrdinů.

Fanoušky ženských postav potěší speciální cena 799 Kč za Horizon Forbidden West. Dobrodružství hlavní hrdinky Aloy je zasazeno do postapokalyptického světa plného robotických zvířat a nepěkné nákazy, která se pokouší zničit i to málo živé, co ještě na naší planetě zbylo. Aloy se tak musí vydat na obávaný Západ a vyřešit, jak zničující Blight zastavit. Hra přináší několik překvapivých zvratů, které hráče ještě více ponoří do už tak bohatého herního světa.

Milovníci autosportu se mohou radovat z Gran Turismo 7 za 999 Kč, zatím posledního pokračování jedné z nejstarších herních sérií. Tento závodní simulátor obsahuje opravdu obrovské množství obsahu včetně propracovaných modelů až 400 aut a 90 různorodých tratí. Věrohodnost celého závodního zážitku pochází mimo jiné z rukou pilota F1 Lewise Hamiltona, který se spolu s dalšími experty z branže podílel na vývoji hry.

Dobrodružné duše ocení také Uncharted: Legacy of Thieves Collection v ceně 499 Kč obsahující Uncharted 4 a Uncharted: Lost Legacy. Proslulá akční adventura je známa svým filmovým zpracováním přinášející dechberoucí herní zážitek. V kůži Nathana Drakea se hráči ponoří do poutavého příběhu jeho závěrečného putování, vyzkouší si pestrou paletu nejrůznějších logických hádanek a zažijí skvělou akci v krásných lokacích.

Ve vánoční nabídce nechybí ani tradiční zvýhodněná cena oblíbených klasik z kategorie PlayStation HITS, jako jsou God of War, GT Sport či The Last of Us Remastered. Všechny tituly této kolekce jsou aktuálně dostupné za jednotnou cenu 199 Kč. Kompletní nabídku slev v rámci letošní PlayStation vánoční nabídky naleznete u vybraných prodejců a také na https://www.playstation.com/cs-cz/local/akcni-nabidka/. Všechny uvedené ceny jsou doporučené maloobchodní. Mohou se lišit u vybraných prodejců. Nabídka platí od 8. do 24. 12. 2023 nebo do vyprodání zásob.


DALŠÍ

CGwillWin