hw
NARAKA: BLADEPOINT a Warhammer: Vermintide 2 nabídnou DLSS 3

NARAKA: BLADEPOINT a Warhammer: Vermintide 2 nabídnou DLSS 3
05:33, 19.10.2023

Vycházejí nejnovější Game Ready ovladače optimalizované pro NARAKA: BLADEPOINT a Warhammer: Vermintide 2, kterým zároveň přinášejí podporu technologie NVIDIA DLSS 3.

První zmíněný titul se pravidelně umisťuje v první desítce nejhranějších her na Steamu a od 19. října nabídne funkci DLSS Frame Generation. Přidá se tak k již podporovaným DLSS Super Resolution a NVIDIA Reflex.

Další hry s NVIDIA DLSS:
Land Of The Vikings - opouští early access a podporuje DLSS 2

Slender: The Arrival - update k 10. výročí dorazí 18. října i s podporou DLSS 3. Ve 4K se snímková frekvence zvedne 2,8násobně

AirportSim - vychází 19. října s DLSS 2
HOT WHEELS UNLEASHED 2 - Turbocharged - 19. října s DLSS 2
Warhammer: Vermintide 2 - Podpora DLSS 3 a Reflex od 19. října

NVIDIA Reflex zapíná v Counter-Strike 2 90 % hráčů s podporovanými GeForce

Majitelé GPU GeForce GTX řady 900 nebo novějších mohou v novince Counter-Strike 2 dosáhnout až 35% redukce latence díky funkci NVIDIA Reflex. A hráči s těmito GPU toho využívají, více než 90 % si Reflex zapíná. Díky tomu mohou rychleji reagovat a přesněji mířit, což jim dává výhodu nad ostatními hráči.

RTX Video Super Resolution v1.5 přináší kvalitnější obraz a podporu GeForce RTX řady 20

Funkce RTX Video Super Resolution, která byla představena na veletrhu CES na začátku tohoto roku, využívá AI k vylepšení k upscalingu rozlišení, odstranění kompresních artefaktů a doostření kteréhokoliv online videa.

Nová aktualizace na verzi 1.5 ještě redukuje přílišné vyhlazení a lépe zachovává detaily. Nově také dokáže vylepšit video při přehrávání v nativním rozlišení. A verze 1.5 též přidává podporu pro GPU GeForce řady RTX 20. Další informace o této funkci naleznete v často kladených dotazech.

Další novinky

GeForce Experience nabízí optimální grafické nastavení na jedno kliknutí již ve více než 1000 hrách. S aktuálními Game Ready ovladačemi přibývají tyto:

Counter-Strike 2
EA SPORTS FC 24
Forza Motorsport
Lies of P
Mortal Kombat 1
NBA 2K24
Party Animals
PAYDAY 3
Sunkenland
The Crew Motorfest
Total War: PHARAOH
Warhaven
We Were Here Expeditions
Witchfire

DALŠÍ

CGwillWin