hw
ICARUS nově s DLSS 3, Mortal Kombat vychází s DLSS 2 a nárůst výkonu ve Starfield

ICARUS nově s DLSS 3, Mortal Kombat vychází s DLSS 2 a nárůst výkonu ve Starfield
02:40, 14.09.2023

Společnost NVIDIA vydává nové Game Ready ovladače optimalizované pro hry Lies of P a Mortal Kombat 1. Rozšiřuje také podporu technologie NVIDIA DLSS navyšující snímkovou frekvenci pomocí AI.

ICARUS dostává podporu DLSS 3

ICARUS, kooperativní survival od Deana Halla a RocketWerkz, hráče zavede do divoké mimozemské divočiny po nepovedeném terraformingu.

Již v režimu předběžného přístupu nabídl ICARUS jako první hra technologií RTX Global Illumination (RTXGI) pro simulaci přirozeného ray tracingového osvětlení vnitřních a venkovních scén v otevřeném světě slunečním a měsíčním svitem. RTXGI doprovázela technologie DLSS 2, která zrychlila výkon až o 60 %.

Před několika dny byla v nové aktualizaci ICARUS představena podpora DLSS 3, která zvyšuje výkon v průměru 2,6× a umožňuje plynulé hraní s maximálním nastavením a ray-tracingem na řadě PC s GeForce RTX řady 40.

Mortal Kombat 1 a Lies of P již 19. 9. s DLSS 2

Mortal Kombat 1, reboot legendární bojové série, bude mít hned od vydání podporu DLSS 2 Super Resolution. Majitelům GeForce RTX tak zajistí v každém zápase 60 snímků za sekundu při maximálním grafickém nastavení.

Soulslike hra Lies of P je inspirována známým příběhem o Pinocchiovi a odehrává se v temném městě Krat připomínajícím období Belle Époque. Majitelé GeForce RTX se díky DLSS 2 mohou těšit až na výrazně vyšší výkon. Testy společnosti NVIDIA ukazují, že GeForce RTX řady 40 přinesou až 1,9násobné navýšení snímkové frekvence ve 4K s aktivovaným maximálním nastavením.

Oba tituly vycházejí 19. září a jsou pro ně optimalizovány nejnovější Game Ready ovladače.

Vyšší výkon ve Starfield

Společnost NVIDIA dnes vydává Resizable BAR profil pro Starfield, který zvyšuje výkon notebookových i desktopových GPU GeForce RTX řady 40 a 30.

U desktopových GPU GeForce RTX řady 40 došlo v testovacím scénáři k průměrně 5% nárůstu výkonu. Aktualizace Resizable BAR profilů bude společností NVIDIA distribuována prostřednictvím OTA (Over-The-Air) aktualizace automaticky těm hráčům, kteří používají nejnovější Game Ready ovladače (537.34), případě jejich předchozí verzi (537.17).

Optimální nastavení na jedno kliknutí již ve více než 1000 hrách a další vylepšení

Nové Game Ready ovladače přidávají podporu pro šest nových G-SYNC Compatible monitorů, včetně:

AOC U27G3X
AOC AG275QA1
I-O DATA GDQ271JA
LG 27GR93U
LG 27GR750Q
LG 38WR850C-W

Nové Game Ready ovladače také v GeForce Experience přidávají optimální grafické nastavení na jedno kliknutí pro pět nových her:

ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON
Immortals of Aveum
Starfield
The Texas Chain Saw Massacre
Wayfinder
Celkový počet podporovaných titulů tak překročil 1 000.

Tento týden byla podpora NVIDIA DLSS přidána do těchto her:

ICARUS: k dispozici nyní s DLSS 3
Ad Infinitum: vychází 14. září s DLSS 2

Warstride Challenges: Ukončený předběžný přístup a nyní k dispozici s DLSS 2 a Reflexem.

Arcadegeddon: K dispozici nyní s DLSS 2
Starsiege: Deadzone: K dispozici nyní s DLSS 2

DALŠÍ

CGwillWin