Toto je bežný deň v hre Test Drive Unlimited Solar Crown

Toto je bežný deň v hre Test Drive Unlimited Solar Crown
08:52, 02.09.2023

Nacon síce vydanie novej časti svojej najhodnotnejšej IP vôbec, série Test Drive Unlimited, posunul až na rok 2024, každopádne nás aspoň zásobujú poriadnym gameplay materiálom. Ak ste niekedy mali možnosť hrať pôvodné TDU, tak určite viete, že najväčším čarom tejto série bola vždy atmosféra ohľadom kupovania luxusných, ale aj bežných automobilov a jazdenie s nimi po obrovských lomeno reálnych scenériách. Z tohto receptu sa nič zásadné nevytráca ani v prípade Solar Crown, čoho dôkazom je gameplay nižšie - video by sa dalo jednoducho nazvať ako; "bežný deň v hre Test Drive Unlimited Solar Crown".

Na ostrově Hongkong, kde se sny stávají skutečností, nastavila organizace Radiant novou laťku luxusu. Tahle málo známá, ale velmi vlivná organizace vyzvala své členy, aby se utkali v mimořádné soutěži: Solar Crown. Málokdo ví, čím je tato skupina motivována, ale je zřejmé, jaké ctí hodnoty: prestiž, láska k autům a soutěživost.

Ve hře Test Drive Unlimited Solar Crown můžete žít unikátním životním stylem a ve videohrách dosud nevídaným společenským životem! Tenhle zbrusu nový přírůstek do série Test Drive Unlimited si zachovává DNA předchozích her a zároveň představuje moderní vizi multiplayerového závodního žánru.

Vydejte se svobodně objevovat ostrov nebo se zúčastněte těch nejnadupanějších závodů, jaké jsou na ostrově Honkong k mání. Veďte přepychový život, o jakém jste vždycky snili, a jezděte v těch nejkrásnějších autech.

Test Drive Unlimited Solar Crown obsahuje ta nejpřitažlivější auta od řady výrobců, včetně těch nejprestižnějších: Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge, Apollo a mnoho dalších. Budete se ale muset hodně snažit, abyste si zasloužili privilegium některý z nich vlastnit! Luxusní vozy nejsou jen nástrojem, jak se dostat z bodu A do bodu B. Představují i vaše ambice a odměňují vaše odhodlání. Naplní vás patřičnou pýchou. Pamatujte: vaše auta odrážejí vaši pravou podstatu.

Možnosti přizpůsobení a stylu se neomezují pouze na vaše auta. Ať už se řadíte ke klanu Sharp, nebo ke klanu Street, pracujte na svém stylu, abyste zapůsobili na ostatní, vynikli v davu a hájili čest svého klanu.

Na věrně ztvárněném hongkongském ostrově s více než 600 km silnic v hustém a rozmanitém terénu se ti nejlepší řidiči utkají o nejvyšší poctu: stát se dalším vítězem Solar Crown a získat si respekt a uznání celého svého klanu.


DALŠÍ

CGwillWin