Age of Empires IV: Anniversary Edition vychází pro konzole Xbox

Age of Empires IV: Anniversary Edition vychází pro konzole Xbox
15:03, 23.08.2023

Už ode dneška se mohou hráči začít bavit u cenami ověnčené realtimové streategie Age of Empires IV: Anniversary Edition na konzolích Xbox Series X|S a Xbox One s předplatným Xbox Game Pass nebo prostřednictvím nákupu v Microsoft Store. Hra Age of Empires IV: Anniversary Edition, vyvinutá od základu pro Xbox, obsahuje nativní schéma ovládání pro ovladače Xbox, přizpůsobené konzolové uživatelské rozhraní a nový intuitivní design tutoriálů pro nováčky této slavné série.

Ve hře Age of Empires IV najdou fanoušci série vše, co ji proslavilo: budování měst, správu zdrojů a velení armádám v pozemních i námořních bitvách. To vše lze dělat ve čtyřech charakteristických kampaních s celkem 35 misemi napříč 500 lety lidských dějin – od raného středověku až po renesanci. V režimech Skirmish a Multiplayer je možné vybrat si jednu z 10 různorodých světových civilizací, například Angličany, Číňany či Malijce, a pokusit se s ní dosáhnout triumfu ve zcela osobitém stylu.

Vrhněte se v Age of Empires IV do akce, vytvořené speciálně pro Xbox, která vás chytne a nepustí. Vyzkoušejte také výpravný režim The Rise of a King, v jehož rámci prožijete období 20 let vrcholících bitvou u Hastingsu, kde také začíná hlavní kampaň.

Konzolová verze Age of Empires IV přichází s novým a uživatelsky přívětivým rozhraním, mechanikou priorit vesničanů umožňující automatizovat shromažďování zdrojů, systémem nabídky lokality zjednodušující výstavbu budov, novými nastaveními přístupnosti a možností soupeřit, kooperovat či sledovat s až sedmi přáteli v multiplayerových módech PVP a PVE na konzolích Xbox One Series X|S a až třemi přáteli na konzoli Xbox One. Tuzemští uživatelé také jistě ocení fakt, že hra vyjde lokálně s českou lokalizací v podobě titulků.


DALŠÍ

CGwillWin