hw
Notebooky s GeForce RTX pomáhají studentům rozvíjet kreativitu a zvládat náročné úkoly

Notebooky s GeForce RTX pomáhají studentům rozvíjet kreativitu a zvládat náročné úkoly
14:48, 22.08.2023

S blížícím se začátkem školního i akademického roku se řada žáků a studentů poohlíží po notebooku, který by jim nejen poskytl dostatek výkonu na hraní mezi studijními povinnostmi, ale také pomohl rozvinout kreativitu, usnadnil práci na náročnějších úkolech a zároveň nabídl lehký a kompaktní design pro snadné přenášení. Notebooky vybavené některou z GPU GeForce RTX nabízejí v tomto ohledu řadu funkcí a možností. Mezi ty nejdůležitější patří:

NVIDIA Broadcast - uplatní se nejen při živých streamech, ale též např. tvorbě podcastů. Aplikace NVIDIA Broadcast dokáže proměnit každou místnost v nahrávací studio. Funkce potlačení šumu a ozvěny v místnosti využívá umělou inteligenci k odstranění nežádoucího hluku v pozadí pouhým stisknutím tlačítka. Pomocí AI lze také vytvořit dojem ničím nepřerušovaného pohledu do kamery například při čtení chatu nebo dokumentů.

NVIDIA Canvas - ambiciózní studenti mohou využít umělou inteligenci k přeměně jednoduchých tahů štětcem na hyperrealistické obrazy krajiny. Tvůrci mohou rychle přizpůsobit obrázky pomocí různých malířských stylů a výsledek snadno přenést do Adobe Photoshop, kde lze jej lze snadno dokončit.

Notebooky s certifikací NVIDIA Studio uspokojí vysoké nároky na kvalitu tvorby. Jde o platformu kombinující notebooky a pracovní stanice s pečlivě vyhraným hardware pro efektivní využívání nejmodernějších trendů v digitální tvorbě se sadou nástrojů a technologií NVIDIA Studio usnadňujících tvůrčí proces.

NVIDIA Omniverse - urychluje pracovní postupy při tvorbě 3D obsahu. Studenti, kteří se této disciplíně věnují, mohou využít řadu nástrojů k tvorbě realistických vizuálů.

Notebooky s GeForce RTX řady 40 pro studenty v číslech

GeForce RTX řady 40 jsou nejnovější generací GPU NVIDIA postavenou na mimořádně efektivní architektuře Ada Lovelace. Níže naleznete krátký přehled výhod, jež studentům nabízejí:

Akcelerace výkonu pomocí AI. Aplikace důležité pro technické obory díky AI doznají urychlení až 1,7×, hry 3,1× a tvorba 3,4×1

Až 22× rychlejší v předmětech důležitých pro STEM obory ve srovnání s průměrným notebookem2

Až 14× rychlejší ve hrách ve srovnání s průměrným notebookem3

Až 13× rychlejší v kreativních aplikacích ve srovnání s průměrným notebookem4

Výběr akčních nabídek notebooků s GPU GeForce RTX:

MSI Katana 15 (GeForce RTX 4070): https://nvda.ws/3P4R4co

Lenovo LOQ 15IRH8 (GeForce RTX 4060): https://nvda.ws/3P3B3Ds

ASUS TUF Gaming F15 (GeForce RTX 2050): https://nvda.ws/3P4oc3W

Bližší informace naleznete na stránkách akce Zpátky do školy.


DALŠÍ

CGwillWin