Strategie Last Train Home o československých legionářích uvádí herní trailer

Strategie Last Train Home o československých legionářích uvádí herní trailer
17:37, 15.08.2023

Buďte svědky putování Československých legií a sledujte první herní trailer strategické hry Last Train Home, který byl exkluzivně odhalen během THQ Nordic Digital Showcase 2023.

“Po ohlášení hry Last Train Home jsme s radostí zaznamenali, že hráči často nacházejí podobnosti s takovými prestižními značkami jako Company of Heroes, Frostpunk, Commandos či Xcom. Tato srovnání s velikány herního průmyslu nás nesmírně těší. Skutečně čerpáme z jejich úspěšných konceptů, přesto pracujeme na unikátní kombinaci žánrů strategie a managementu, které stavíme na silném příběhu cesty o přežití. Prostřednictvím herního traileru jsme se rozhodli poprvé ukázat „ hru v akci“ během dlouho očekávané události THQ Nordic Digital Showcase 2023.” – Dominik Jícha, Ashborne Games Marketing Manager
  • PUSŤ SE DO BOJŮ: Nasazuj svou jednotku a plň různorodé cíle v řadě misí v reálném čase, při nichž tě speciální bojové dovednosti, plánování a špičková taktika dovedou k vítězství.
  • ZLEPŠUJ VÝBAVU SVÝCH VOJÁKŮ: Zdokonaluj posádku odemykáním nových dovedností a získáváním lepší výstroje a výbavy – objevuj jejich příběhy, uděluj jim medaile a pomáhej jim dosahovat vyšších hodností.
  • STAREJ SE O POSÁDKU: Uděluj vojákům ve vlaku úkoly podle jejich nebojových rolí. Vyráběj předměty, ošetřuj zraněné a snaž se pozvednout morálku během svízelné cesty domů.
  • UPGRADUJ VLAK: Odhal plný potenciál obrněného vlaku tím, že budeš vylepšovat vozy a lokomotivu a dohlížet na důležité údržbové práce, které zajistí jeho pojízdnost.
  • CESTUJ PŘES SIBIŘ: Shromažďuj a vyměňuj zásoby, navazuj nová spojenectví a poraď si s každou krizí, která přijde, zatímco na rozhlehlých sněžných pláních Sibiře zuří občanská válka.
  • PONOŘ SE DO PŘÍBĚHU ZALOŽENÉHO NA HISTORICKÝCH UDÁLOSTECH: Hra Last Train Home představuje působivý příběh, který vykresluje zážitky československých legionářů a jejich statečného boje jménem sil států Dohody během první světové války.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin