Do Mortal Kombat 1 míří další postavy a poodhalují příběh

Do Mortal Kombat 1 míří další postavy a poodhalují příběh
23:48, 01.08.2023

Nedávno jsme vám přinesli novinku, že nový díl legendární bojové série Mortal Kombat, který se bude jmenovat jednoduše Mortal Kombat 1 a bude tak zřejmě jakýmsi restartem série, dostane vcelku hvězdné DLC. V něm se chopíme rolí "hrdinů" jako je Omni Man nebo Homelander a další.

NetherRealm Studios si nicméně nechávají v rukávů ještě nějaká esa. V novém traileru, který vypustili do světa se dočkáme hned dvou starých známých, kterými jsou Strážci času (Keepers of Time), tedy ochránce přesýpacích hodin Geras a samotný Liu Kang, bůh ohně.

Podle videa mají navíc tito dva zřejmě rozepři ohledně restartování času, které má na svědomí Liu Kang, který je navíc "obviněn" Gerasem, že si libuje ve své nové roli ochránce Earthrealmu. Ten toto nařčení popírá. Nový MK tak bude zřejmě navazovat přímo na události z předchozího dílu a jeho DLC a bude se jednat znovu o hrátky s časem. Zdali však půjde o totální reboot v rámci Liu Kangovi "Nové éry" nebo jen napravování důsledků hraní s časem si budeme muset počkat.

Zajímavostí v traileru je ovšem více. Určitě zaujmou nové fatality obou bojovníků, jakýsi vír písků času pro Gerase a černá díra pro Liu Kanga. Máme se určitě na co těšit. Druhou zajímavostí jsou souboje dva na jednoho v rámci gameplay záběrů. Nemělo by však jít o přepínání mezi jednotlivými postavami, ale o cameo fightery, kteří budou v rámci soubojů poskytovat různý support. Uvidíme, jak celý systém bude nakonec fungovat, ale takhle vypadají souboje o dost akčněji a efektivněji.

Na nový nášup krve a brutality se můžeme těšit již 19. zaří na PlayStation 5, Xbox series X/S, PC a Nintendo Switch. Premium edice navíc obsahuje "hrdinské" kombat pack DLC, předběžný přístup, Jean-Claude van Damme skin pro Johnnyho Cage, 5 nových kameo postav a týdenní přechozí přístup k DLC postavám. Ti kteří si bojovku předobjednají získají navíc hratelnou postavu Shan Tsunga a přístup do uzavřené bety, která proběhne 18-21/8.


DALŠÍ

CGwillWin