Remaster kultovej FPS klasiky je vonku

Remaster kultovej FPS klasiky je vonku
16:31, 31.07.2023

Rise of the Triad: Ludicrous Edition, definitívne vydanie kultovej klasickej FPS od pôvodného vývojára a vydavateľa Apogee Entertainment, maniakálnych mozgov z New Blood Interactive a hľadačov herných pokladov z Nightdive Studios, sa dnes objavuje v službe Steam pre PC a GOG. Ludicrous Edition sa neskôr v tomto roku prostredníctvom spätnej kompatibility objaví aj na konzolách Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X|S a PlayStation 5.

Vďaka vlastnému enginu KEX od Nightdive Studios môžu hráči naskočiť do stroja času a zažiť majstrovské dielo definujúce žáner z 90. rokov, ktoré odštartovalo revolúciu FPS, vytvorené priamo z pôvodného zdrojového kódu. Vychutnajte si návrat do minulosti s množstvom nových funkcií, ako je vizuál zvýšený na 4K, hranie s viac ako 60 snímkami, podpora ultrawide rozlíšenia, podpora ovládačov, zvýšený FOV, cloudové ukladanie a možnosti hudby a zvuku z každej éry ROTT, od originálu až po remake z roku 2013.

"Hra Rise of the Triad predbehla svoju dobu. Bola priekopníkom a hrou mnohých prvenstiev - prvými duálnymi pištoľami, prvým režimom capture the flag a prvou strieľačkou, v ktorej ste sa mohli pozerať hore a dole!" hovorí Scott Miller, zakladateľ spoločnosti Apogee Entertainment a pôvodný vedúci projektu Rise of the Triad okolo roku 1995. "Bolo mi cťou oživiť hru, na ktorej som pracoval pred takmer 30 rokmi, a nebolo by to možné bez našich priateľov z New Blood a Nightdive Studios. Nemôžeme sa dočkať, až ju prinesieme na konzoly ešte tento rok."

Keď sa kultisti zamerajú na zničenie Los Angeles, ich vládu teroru môže ukončiť len Jednotka OSN pre vysoké riziko (kódové označenie H.U.N.T.). Vybavte sa a naložte sa ako jeden z piatich elitných agentov, z ktorých každý má svoje vlastné atribúty, a infiltrujte sa do kláštora kultu, aby ste zastavili ich nekalé plány. Ponorte sa hlboko do lore ROTT s 5 plnohodnotnými režimami kampane a rozširujúcimi balíčkami, novými scénami a preskúmajte nikdy predtým nevidený obsah z predtým stratených beta zostáv.

Bežte a strieľajte cez labyrinty úrovní a rozstriekajte nepriateľov po celom ostrove pomocou nadupaných zbraní. Zdvojnásobte zábavu s vôbec prvým nastavením dvojručnej pištole v hernom svete alebo odpáľte ikonickú navádzaciu raketu. Zamiešajte veci s magickými zbraňami, ako je legendárny Excalibat, a zlikvidujte nepriateľov v okamihu pomocou Hand of God.

Zvýšte intenzitu zábavy v online multiplayer moduse pre 11 hráčov "COMM-BAT" s 10 jedinečnými mapami. Spojte sa a bojujte o moc v inovatívnom režime Capture the Triad - vôbec prvom režime "capture the flag" v histórii videohier. Alebo to zoberte po starom a vrhnite sa do klasických herných režimov Normal a Team normal.

Rise of the Triad: Ludicrous Edition je už teraz k dispozícii v službe Steam a GOG za 19,99 USD a neskôr v tomto roku vyjde na Nintendo Switch, PlayStation 4 a Xbox One spolu s PlayStation 5 a Xbox Series X|S prostredníctvom spätnej kompatibility.


DALŠÍ

CGwillWin