Zahrajte si High on Life na PlayStation už dnes

Zahrajte si High on Life na PlayStation už dnes
15:16, 24.07.2023

Osem mesiacov trvajúca konzolová Xbox exkluzivita u podarenej hry High on Life práve končí a dané dielo môžete už dnes kúpiť aj na PlayStation 4 lomeno PlayStation 5. Na celej situácii sú zaujímavé dve veci. Pôvodne sa očakávalo, že Xbox si zaplatil ročnú exkluzivitu, čo sa už ukázalo byť mylným predpokladom a potom, o prechode na PlayStation sa vydavateľstvo neobťažovalo vopred verejnosť vôbec informovať a tak ku celej veci došlo vlastne spontánne a bez poriadneho PR - včera ku odhaleniu prišlo počas západného eventu Comic Con.

Momentálne je navyše vo vývoji aj veľké DLC rozšírenie High on Knife, ktoré už bude vydané súčasne na všetky platformy kam sa dostal aj základ.

Jste čerstvě po střední škole, bez práce a ambicí a nemáte vlastně nic zajímavého na práci, dokud na Zemi nevtrhne mimozemský kartel, který chce lidstvo využívat jako drogu. Teď se musíte s týmem charismatických mluvících zbraní stát hrdinou a nejsmrtonosnějším mezigalaktickým lovcem odměn, jakého kdy vesmír viděl.

V nejnovějším komediálním dobrodružství od Squanch Games se vydáte do nejrůznějších biomů a lokací napříč vesmírem, postavíte se zlotřilému Garmantuousovi a jeho gangu hrdlořezů, budete sbírat kořisti, potkávat jedinečné postavy a mnoho dalšího!

  • Zachraňte charismatické mluvícími pistole, spřátelte se s nimi a staňte se nejsmrtonosnějším mezigalaktickým lovcem odměn, jakého kdy vesmír viděl.
  • Procházejte dynamickými a měnícími se světy, jako je ráj v džungli nebo město vybudované uvnitř asteroidu, centra vesmíru.
  • Využívejte jedinečné schopnosti každé zbraně a postavte se různým zločincům při pátrání po zlotřilém Garmantuousovi a jeho bandě mimozemských hrdlořezů.
  • Plňte lovecké úkoly, potkávejte podivné, zábavné a vtipné postavy, sbírejte nejrůznější mimozemské technologie a mnoho dalšího!

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin