Exkluzivita na Scorn vypršala, projekt smeruje na PS5

Exkluzivita na Scorn vypršala, projekt smeruje na PS5
15:14, 30.06.2023

Scorn síce v recenziách nedokázal naplniť pôvodné predpoklady v rámci kvality, ale cez to všetko sa jednalo o dielo, ktoré svojou atmosférou dokázalo pohltiť mnohých z vás. Časová exkluzivita pre Xbox v rámci konzol aktuálne končí a jej autori sa tak chystajú svoju hru posunúť aj na PlayStation 5. Nateraz nie je presne známe, kedy sa tak stane, ale naisto vieme že to bude tento rok.

Scorn je atmosférická hororová adventúra z pohľadu prvej osoby, ktorá sa odohráva v nočnej more podivných foriem a pochmúrnych tapisérií.

Je navrhnutá na základe myšlienky "byť vrhnutý do sveta". Izolovaní a stratení vo vnútri tohto snového sveta budete nelineárnym spôsobom skúmať rôzne prepojené oblasti. Znepokojujúce prostredie je samo o sebe postavou.

Každá lokalita obsahuje vlastnú tému (príbeh), hádanky a postavy, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou vytvárania uceleného sveta. V priebehu hry budete otvárať nové oblasti, získavať rôzne zručnosti, zbrane, rôzne predmety a snažiť sa pochopiť pamiatky, ktoré sa vám ponúkajú.


DALŠÍ

CGwillWin