Dragon Quest Monsters: The Dark Prince má datum vydání

Dragon Quest Monsters: The Dark Prince má datum vydání
12:49, 23.06.2023

Společnost Square Enix oznámila, že hra Dragon Quest Monsters: The Dark Prince vyjde celosvětově 1.12.2023 na konzoli Nintendo Switch. Hra Dragon Quest Monsters: The Dark Prince dává hráčům možnost velet různým typům monster a najímat je, aby se k nim přidali na nové epické dobrodružství.

Ve hře Dragon Quest Monsters: The Dark Prince vystupuje Psaro, démonický princ, kterému kletba brání škodit příšerám. V důsledku toho se musí stát krotitelem příšer, verbovat je a bojovat po jejich boku v různých prostředích fantastického světa Nadiria. V průběhu tohoto dobrodružství se budou roční období pravidelně střídat s jarem, létem, zimou a podzimem, což nejen mění krajinu, ale také otevírá nové oblasti a hráči se setkají s různými příšerami specifickými pro dané roční období.

Jedním z nejmocnějších nástrojů v hráčském arzenálu je nově vyvinutý systém syntézy, který hráčům umožňuje vytvářet zcela nové příšery kombinací těch, které již mají na svém seznamu. Hráči mohou experimentovat a nakonec si odemknout více než 500 příšer, včetně oblíbených franšíz, temných pánů a zcela nových tvorů. Jakmile si hráči sestaví svůj vysněný seznam, mohou se se svými týmy mocných monster vydat do online bojů proti ostatním Monster Wranglerům po celém světě.


DALŠÍ

CGwillWin