hw
Predstavujeme CRKD, novú prémiovú značku herného hardvéru od Embracer Freemode

Predstavujeme CRKD, novú prémiovú značku herného hardvéru od Embracer Freemode
17:49, 09.06.2023

Spoločnosť Embracer Freemode dnes oznámila svoj nový rad prémiového herného vybavenia pod značkou CRKD, ktorý ponúka odlišné, zberateľské produkty určené na zlepšenie zážitku z hrania.

CRKD, vytvorený v technologickom inkubačnom laboratóriu spoločnosti Freemode, je spoločným projektom, ktorý uviedli do života tvorcovia herného hardvéru s desaťročiami skúseností v oblasti softvéru, priemyselného dizajnu, umeleckej tvorby, inžinierstva a uvádzania spotrebnej elektroniky na trh. Produkty CRKD sa zrodili z vášne dodávať prémiový, inovatívny a zberateľský hardvér pre nadšencov na celom svete.

Každý výrobok z radu CRKD bude navrhnutý vo vlastnej réžii, pričom sa bude dodržiavať prísna politika uvádzania na trh až vtedy, keď je výrobok pripravený, čím sa zabezpečí najvyššia úroveň kontroly kvality. Každý základný produkt z radu CRKD sa pripája prostredníctvom "True Collection System", sprievodnej aplikácie pre iOS a Android, ktorá využíva vlastnú technológiu na bezpečné overenie digitálneho dokladu o fyzickom vlastníctve.

Prvým produktom, ktorý bude uvedený na trh v rámci radu CRKD, bude Nitro Deck, profesionálny handheld Deck pre konzoly Nintendo Switch a Nintendo Switch OLED. Ide o základný produkt pre špecializovaných používateľov Switchu, hráči zasunú svoju obrazovku do Nitro Deck a získajú tak vysoko nadštandardný handheldový zážitok. Palce so snímačmi Hallovho efektu eliminujú drift palíc a vrchné časti palcov možno vymeniť za rôzne dizajny podľa požadovaných preferencií. Pripojenie cez USB-C (namiesto spoliehania sa na Bluetooth®) zaručuje ultra nízku latenciu pre najnáročnejšie hry a pre profesionálne ovládanie poskytuje séria prestaviteľných zadných tlačidiel používateľom extra všestrannosť na vyjadrenie ich herného štýlu. Na zadnej strane Nitro Decku nájdu hráči vstup USB-C typu plug-and-play, ktorý umožňuje nabíjanie systému počas hrania, ako aj výstup USB-C na jednoduché pripojenie k dokovacej stanici Nintendo Switch, takže hráči môžu v prípade potreby používať Nitro Deck ako externý ovládač bez obrazovky.

Všetky produkty z radu CRKD budú navrhnuté s ohľadom na nadšencov. Pri uvedení na trh bude k dispozícii sedem variantov Nitro Deck. Sortiment zahŕňa biele, čierne a sivé farby, ako aj limitovanú edíciu Classic Grey a Retro Purple, prvé dva produkty z kolekcie CRKD Nostalgia.

Spoločnosť CRKD tiež spolupracuje so spoločnosťou Limited Run Games v rámci spolupráce v prvý deň, čo dokazuje záväzok spoločnosti Freemode spolupracovať so spoločnosťami skupiny v rámci strategických projektov. Po uvedení na trh spoločnosť Limited Run Games uvedie na trh dve limitované edície Nitro Decks vo farbách Atomic Purple a Glacier Blue. Tieto dva dizajny, ktorých výrobný náklad je obmedzený na 1000 kusov pre každú farbu, budú k dispozícii len prostredníctvom webovej stránky Limited Run Games, ktorá od dnešného dňa prijíma predobjednávky.

Každá zo štyroch limitovaných edícií Nitro Decks sa dodáva spolu s vysokokvalitným puzdrom na prenášanie, 5m káblom USB-C a dodatočnou súpravou Thumbstick Toppers.

Renomovaný dizajnér hardvéru POPeArt bude pracovať na rôznych nadchádzajúcich dizajnoch pre Nitro Deck, čo je ďalšia spolupráca predstavujúca sériu sviežich a kreatívnych dizajnov pre fanúšikov.

Ďalším vylepšením zberateľského charakteru tohto radu je, že používatelia môžu svoj hardvér zaregistrovať prostredníctvom aplikácie "True Collection System". Priložením mobilného zariadenia k palube Nitro Deck môžu hráči odhaliť číslo svojho produktu, zistiť stupeň vzácnosti a zaregistrovať sa do vlastnej zabezpečenej zbierky CRKD, čo pridáva ďalšiu vrstvu zberateľského zážitku. V budúcnosti budú hráčom prostredníctvom aplikácie k dispozícii novinky o vydaní produktov, aktualizácie a oznámenia, čím sa aplikácia stane dôležitou súčasťou ekosystému CRKD.

Lee Guinchard, generálny riaditeľ spoločnosti Embracer Freemode, uviedol: "Priniesť CRKD hráčskej komunite bola práca plná lásky a skutočná tímová práca. Skupina Freemode má na palube toľko talentov, ktoré prepožičali svoju kreativitu a odborné znalosti pri realizácii tejto vízie. Veríme, že Nitro Deck zlepší spôsob, akým hráči komunikujú so svojou konzolou Switch, a slúži ako dokonalá ochutnávka toho, čo príde od značky CRKD. Nemôžeme sa dočkať, až sa čoskoro podelíme o ďalšie produktové novinky, a tešíme sa, že Nitro Deck prinesieme hráčom na celom svete."

Očakáva sa, že Nitro Deck the Professional Handheld Deck sa začne dodávať v septembri 2023 a bude sa predávať za $59.99, pričom limitovaná edícia Nitro Decks sa bude predávať za 89,99 USD.


DALŠÍ

CGwillWin