Happy Game a Pilgrims vychází 15. června v limitované edici na Switch

Happy Game a Pilgrims vychází 15. června v limitované edici na Switch
10:21, 09.06.2023

České nezávislé studio Amanita Design opět spojuje síly s londýnským labelem Super Rare Games a těsně před začátkem léta fanouškům přináší limitovanou fyzickou edici hned dvou svých her - Pilgrims a Happy Game - na Nintendo Switch. Dvojice titulů vyjde v jedné krabičce a na jedné cartridgi v omezeném počtu 4000 kusů a do prodeje skrz internetový obchod Super Rare Games vstoupí už 15. června.

Klik pro zvětšení (Happy Game a Pilgrims vychází 15. června v limitované edici na Switch )

Amanita Design se Super Rare Games spolupracovali již v letech 2019 a 2021, kdy fanouškům přinesli nejprve fyzické vydání populárního Machinaria pro aktuální konzoli od Nintenda, a o dva roky později také limitovanou edici Creaks včetně exkluzivního steelbooku.

Nyní vychází hravá adventura Pilgrims a psychedelicky hororová Happy Game v jedné krabičce a na jedné cartridgi, přičemž je v tomto případě samozřejmostí oboustranný obal. Vedle samotných her se fanoušci mohou těšit také hned na 2 sady sběratelských kartiček, 2 samolepky v designu Super Rare Games a malý obrázkový manuál. Zájemci, kteří si objednají 2 kusy této edice, obdrží jednu zapečetěnou kopii s karbaníky z Pilgrims na přední straně, a druhou zapečetěnou kopii, kde na přední straně obalu bude strašit Happy Game.

Limitovaná edice her Happy Game a Pilgrims pro Nintendo Switch v omezeném počtu 4000 kusů vychází u Super Rare Games 15. června v 19 hodin našeho času. Tuto edici bude možné objednat exkluzivně na stránkách vydavatelství za cenu €34,99.


DALŠÍ

CGwillWin