akce
Alan Wake II vás donúti vrátiť sa do deckých rokov

Alan Wake II vás donúti vrátiť sa do deckých rokov
08:19, 09.06.2023

Myslené samozrejme tak, že budete pravdepodobne potrebovať pri hraní kvalitné plienky, pretože z prvých gameplay záberov, ktoré sa predstavili na včerajšej akcií Summer Game Fest ich pravdepodobne skutočne pri hraní tejto hry budete potrebovať.



Nižšie v novinke si samozrejme môžete pozrieť aktuálny gameplay, ktorý na Summer Game Fest priniesol samotný a legendárny Sam Lake, ktorý si mimochodom v hre strihne vedľajšiu postavu. To čo ale na jeho reči bolo najzaujímavejšie bol popis toho, akým spôsobom budete môcť hru hrať. Ako už asi viete v nej budú dve hrateľné postavy, samozrejme Alan a súčasne aj policajná agentka, obaja sa budú pohybovať po rovnakých lokáciach, ale navyše Alan v inej dimenzií, z ktorej sa bude snažiť dostať. Prepínanie medzi protagonistami by malo byť plne vo vašich rukách a oba svety by mali priniesť odlišný prístup k príbehu aj hrateľnosti.

Znie to rozhodne zaujímavo a na nového Alana sa nesmierne tešíme, nie len preto, že sa značka vracia po trinástich rokoch, ale hlavne preto, že Remedy je štúdio, ktoré nás vlastne takmer nikdy nesklamalo, teda... až na tú poslednú FPS hru, ktorej názov už radšej všetci zabudli.


DALŠÍ

CGwillWin