The Elder Scrolls Online: Kapitola Necrom je nyní dostupná na PC

The Elder Scrolls Online: Kapitola Necrom je nyní dostupná na PC
19:25, 05.06.2023

Společnosti ZeniMax Online Studios a Bethesda Softworks dnes vydaly nejnovější kapitolu ságy The Elder Scrolls Online – The Elder Scrolls Online: Necrom. Tato nová kapitola obsahuje víc než 30 hodin nového obsahu a představuje dvě nové zóny, které můžete prozkoumat, zcela novou třídu Arcanist a zlověstné pletichy, které ohrožují samotnou realitu. Kapitola Necrom právě vychází na PC/Mac a 20. června 2023 vyjde na Xbox One, Xbox Series S|X, PlayStation 4 a PlayStation 5.



Necrom pokračuje v příběhu, který začal v DLC Scribes of Fate; hráči však nepotřebují dokončit předchozí DLC, aby mohli zažít vše, co jim tato kapitola může nabídnout.

Poloostrov Telvanni a říše Apocrypha

Poloostrov Telvanni je domovem podlých mágů z rodu Telvanni a města Necrom a jeho houbové lesy mohou připadat povědomé těm, kteří se již vydali do ostatních částí Morrowindu. Tato nová zóna obsahuje řadu jedinečných setkání, která mohou hráči objevit, včetně nových vedlejších úkolů, světových bossů, lokací, veřejných dungeonů a dalších.

Necrom hráčům rovněž umožní objevit Apocryphu, říši Hermaeuse Mory. Ačkoliv tato záhadná část Oblivionu obsahuje téměř neomezené vědomosti, dávejte si pozor – v tamních nekonečných knihovnách přišla spousta smrtelníků o svou duši. Hráči navíc budou moct prozkoumat zcela novou část Apocryphy – Chroma Incognito. Tato nová oblast je úplně jiná než vše, co jste dosud viděli, ale stejně jako zbytek Apocryphy obsahuje spoustu nástrah a tajemství, které mohou hráči objevit.

Arcanist

Necrom přináší jednu z nejžádanějších novinek – novou hratelnou třídu Arcanist. Arcanist je první nová třída, kterou jsme do ESO přidali od nekromanta v kapitole Elsweyr v roce 2019, a používá zapovězenou sílu Apocryphy, díky které působí poškození, pohlcuje údery nepřátel a léčí sebe i spojence.

Nové výzvy, společníci a další

Kapitola Necrom rovněž obsahuje novou skupinovou výzvu Sanity‘s Edge – zkoušku pro 12 hráčů s novou světovou událostí Bastion Nymic. Necrom hráčům rovněž přináší dva nové společníky: Sharp-as-Night a Azandar Al-Cybiades. Oba společníky můžete v této nové kapitole naverbovat, rozvíjet a vybavit a každý z nich přináší vlastní příběhy, bojové schopnosti a úkolové linie, které si můžete odemknout.

The Elder Scrolls Online: Necrom si nyní můžete koupit ve čtyřech edicích:

The Elder Scrolls Online Deluxe Collection: Necrom
The Elder Scrolls Online Collection: Necrom
The Elder Scrolls Online Deluxe Upgrade: Necrom
The Elder Scrolls Online: Upgrade: Necrom

Obě edice Collection obsahují základní hru, kapitolu Necrom a VŠECHNY předchozí kapitoly. Ti z vás, kteří už ESO a předchozí kapitoly vlastní, poskytují edice Upgrade přístup ke kapitole Necrom. Požadavky na PC/Mac pro spuštění Necromu najdete zde: PC, Mac.


DALŠÍ

CGwillWin