Tvorcovia unikátnej The Vale oznámili nový projekt

Tvorcovia unikátnej The Vale oznámili nový projekt
15:00, 09.05.2023

Nezávislé herné vývojárske štúdio Creative Bytes Studios oznámilo, že jeho nová hra, sci-fi príbehové dobrodružstvo Return to Grace, vyjde na PC 30. 5. 2023. Vyvinul ju tím nominovaný na cenu The Game Awards, ktorý stojí za audio RPG dielom The Vale: Vale: Shadow of the Crown.

Sledujte archeologičku Adamari "Adie" Ito v roku 3820 nášho letopočtu, keď sa vydáva na divoko nebezpečnú misiu s cieľom odhaliť, čo sa stalo s prastarou umelou inteligenciou známou ako "Grace". Adie si za svoj životný cieľ stanovila prísť na koreň tomu, prečo Grace, kedysi preslávená ako najvýznamnejší technologický výdobytok ľudstva, pred 900 rokmi vlastne zomrela. Táto cesta môže byť pre Adie posledná, pretože je úplne sama a čelí obmedzeným zdrojom v nebezpečnom prostredí.

V hre Return to Grace budú hráči prežívať dobrodružstvo v retro-futuristickej štruktúre na Ganymede, riešiť hádanky a odhaľovať stopy, aby prišli tejto veľkej záhade na koreň. Rozvetvené príbehové cesty a viaceré konce ponúkajú doslovné a osobné objavovanie pre hráča a hlavného hrdinu a dodávajú váhu každému rozhodnutiu v hre.

K Adie sa pridáva skupina umelých inteligencií postáv, vďaka čomu je jej misia osamelá, ale nie osamelá. Títo spoločníci môžu Adie podporiť pri riešení problémov a pochopení ľudskosti v tomto sci-fi prostredí. Adie a umelé inteligencie sú plne nahovorené a v hre Return to Grace sa objavuje talent Karen Knox (Far Cry 6, Assassin's Creed Syndicate), Atheny Karkanis (Suits, House of Cards), Alexandry Ordolis (The Mist, Shadowhunters) a Dicka Terhuna (Diablo Immortal, Vampire: The Masquerade - Swansong).

"Ako tím sme neuveriteľne zanietení pre rozprávanie pôsobivých príbehov, ktoré sú založené na postavách, a pre neočakávané veci," povedal Paul Caporicci, generálny riaditeľ Creative Bytes Studios. "Boli sme ohromení prijatím hry The Vale. Dúfame, že hráči rovnako vrelo prijmú aj Return to Grace a jeho príbeh inšpirovaný sci-fi zo 60. rokov."


DALŠÍ

CGwillWin