hw
Toto sú nové tituly pre PlayStation Plus

Toto sú nové tituly pre PlayStation Plus
19:16, 26.04.2023

Členstvo PlayStation Plus sa v práve prichádzajúcom mesiaci postará o tradičnú výmenu stráží v zmysle dostupnosti "free" hier. Nová ponuka bude prístupná od 2. 5. 2023 a ponúkne celkovo trio projektov GRID Legends, Chivalry 2 a Descenders - akcia skončí presne 6. 6. 2023, kedy sa predmetné trio vymení za ďalšie, nateraz nepoznané, videohry.

Klik pro zvětšení (Toto sú nové tituly pre PlayStation Plus)

GRID Legends (PS4/PS5)
Vitajte v hre GRID Legends: zážitok z jazdy s vysokou stávkou, ktorý v sebe spája vzrušujúci a nepredvídateľný motoristický šport, neuveriteľnú rozmanitosť pretekov a pohlcujúci príbeh, ktorý vás dostane do centra diania. Ujmite sa pozornosti v pútavom pretekárskom príbehu, ktorý v prevratnej produkcii rozšírenej reality oživuje prvotriedne herecké obsadenie vrátane Ncuti Gatwa. Stretnite sa s neľútostnými osobnosťami, politikou v paddocku, drámou na trati a neslávne známym Ravenwest Motorsport, pretože dokumentárny film zachytáva každý okamih.

Chivalry 2 (PS4/PS5)
Vráť sa na ultimátne stredoveké bojisko v tejto multiplayerovej vyvražďovačke z pohľadu prvej osoby inšpirovanej epickými stredovekými filmovými bitkami. Hráči sa dostanú do akcie každého ikonického momentu tejto éry - zažijú rozsiahle konflikty v rozľahlých stredovekých prostrediach od turnajových areálov až po rozsiahle obliehania hradov. Vyberte si svoj herný štýl so 4 triedami a 12 podtriedami, z ktorých každá má vlastné jedinečné zbrane a schopnosti a mnoho ďalšieho, a potom sa vrhnite do ohromujúcich filmových bitiek pre 64 hráčov. Verzia pre PS5 beží v rozlíšení 4K pri 60 snímkach za sekundu.
Descenders (PS4)
Descenders je rýchla hra na extrémne zjazdové bicykle, ktorú je ľahké zvládnuť, ale náročné ju zvládnuť, pretože obsahuje dôkladný fyzikálny systém, ktorý vám umožňuje ovládať každý jemný pohyb vášho jazdca. Pri každom hraní zdolávajte rôzne skoky, svahy a kopce vďaka procedurálne generovaným úrovniam. Pri každom hraní získavajte špeciálne mutátory a zistite, ktoré schopnosti najlepšie vyhovujú vášmu jazdeckému štýlu, a získavajte nové motorky a vlákna, keď si vybudujete online systém Rep.

DALŠÍ

CGwillWin