Objevte rozlehlé oblasti Oceánie a velkolepost Antarktidy

Objevte rozlehlé oblasti Oceánie a velkolepost Antarktidy
14:46, 26.04.2023

Microsoft Flight Simulator si zakládá na krásách svého virtuálního světa, který je neustále doplňován o další fascinující kraje. Oceánie je jak kontinentem, tak geografickým regionem pokrývajícím severní jižní, východní i západní hemisféru. Tvoří ho odlehlé korálové ostrovy, dlouhé bílé písečné pláže, tyčící se sopky, obrovská neobydlená území tropického deštěného lesa a hustě zalidněná města plná moderních architektonických skvostů. Antarktida je cílovým místem snů letců s touhou po dobrodružství, záhadách a nekonečných výhledech na panenské pobřeží a ledem pokryté vnitrozemí.

World Update XIII pro Microsoft Flight Simulator zahrnuje Polynésii (Havaj a Velikonoční ostrov), Melanésii (Fidži, Nová Kaledonie, Nová Guinea, indonéská Západní Papua a Šalomounovy ostrovy), souostroví Galapágy a hlavní oblasti Antarktidy, především Antarktický poloostrov. Aktualizace přináší celkem 13 zemí a 28 závislých území, mnohé z nich ve vylepšeném rozlišení, díky kterému se mohou piloti těšit na nové výhledy. Je založena na nejnovějších leteckých fotografiích, satelitních snímcích a digitálních údajích výškové modelace. Je v ní také upravena výšková mapa Havaje a město Honolulu s desítkami manuálně vytvořených budov.

Microsoft Flight Simulator je k dostání ve verzích pro Xbox Series X|S a PC s Xbox Game Passem, PC Game Passem, ve Windows a na Steamu a také pro Xbox One a podporované mobilní telefony, tablety a méně výkonná PC přes Cloudové hraní Xbox.


DALŠÍ

CGwillWin