Pepek námořník to rozbalí ve World of Warships

Pepek námořník to rozbalí ve World of Warships
14:51, 24.04.2023

Společnost Wargaming, vydavatel a vývojář námořní multiplayerové hry World of Warships, dnes oznámila oficiální partnerství s popkulturní ikonou Pepkem Námořníkem v rámci speciální spolupráce u příležitosti Světového měsíce oceánů. Tato spolupráce bude probíhat současně s charitativním partnerstvím, které bude oznámeno před zpřístupněním obsahu. Světový měsíc oceánů, který se koná každý rok v červnu, je každoroční oslavou oceánů a platformou pro zvyšování povědomí o práci potřebné k udržení největšího ekosystému Země.

Balíček Popeye Charity Bundle bude obsahovat herní velitele Pepka a Bluta, včetně na míru vytvořených hlasových projevů, dvou vlajek a jedinečné kamufláže pro USS Colorado Tier VII. Pepek námořník, ikonický špenátožravý námořník a zastánce čistoty oceánů, je vlastněn společností King Features Syndicate, která je součástí společnosti Hearst a je domovem některých z nejpopulárnějších zábavních postav na světě. Pepek, který je dlouholetým zastáncem ochrany oceánů, v roce 2020 oznámil, že zastupuje organizaci The SeaCleaners, která se zaměřuje na dlouhodobou a celosvětovou ochranu oceánů, a připojil se k jejímu boji proti znečištění plastem a zvyšování povědomí o jejím úsilí o ochranu oceánů. Toto partnerství se společností Wargaming je pokračováním Pepkova závazku k udržitelnosti a ochraně oceánů.

World of Warships je přední světová bezplatná námořní hra od společnosti Wargaming, ve které hráči bojují proti sobě v největší „knihovně" historicky přesných válečných plavidel z 20. století. Hra má hluboké kořeny ve vojenské komunitě a společnost Wargaming má za sebou bohatou historii podpory veteránských a historických neziskových organizací.

„Pepek Námořník je pro mnohé z nás ve Wargamingu oblíbenou postavičkou z dětství, takže je nám ctí, že máme možnost přivést ho do našich vod. Ještě výjimečnější pocit je, když víme, že přispíváme ke zvýšení povědomí o ochraně oceánů a zároveň přinášíme radost našim hráčům," komentoval Marko Valentic, ředitel globálního rozvoje obchodu a komunikace ve společnosti Wargaming.

„Pro Pepka námořníka, jednoho z nejznámějších popkulturních námořníků na světě, jsme si nemohli představit lepšího herního partnera než World of Warships," řekl Jarred Goro, viceprezident pro licencování v Severní Americe společnosti King Features. "Jsme nadšeni, že vášeň World of Warships pro konverzaci o oceánech se shoduje s naší a těšíme se, až tuto herní spolupráci přineseme fanouškům po celém světě."


DALŠÍ

CGwillWin