Psytrance Horizon párty v pražském klubu Centrála

Psytrance Horizon párty v pražském klubu Centrála
12:34, 17.04.2023

22.4.2023 proběhne v pražském klubu Centrála akce s volným vstupem ze série psytrance tancovaček Psy Ctrl. Tentokrát je podtitul Zero Dawn. Akce je pořádána klubem Centrála a Štěpánem "Gondar" Kotoučem, spoluzakladatelem diskmagu Výheň, přispěvovatelem do časopisů, webů a diskmagů Realtime, Gamestar, Level, Tiscali Games, Jaydee.

Následuje Štěpánova fanart povídka k akci, kterak Aloy vyrazila na roční dovolenou do města zvaného Praha, do čtvrti zvané Holešovice. A jak poznávala věci jako "blůtůt hendsfrý" nebo "mejkap" ;).

Klik pro zvětšení (Psytrance Horizon párty v pražském klubu Centrála)

Aloy se mrkla přes svůj Focus na lineup dnešní akce v Centrále. Hmm, tohle je ta hudba, co si tak ráda pouští s Erendem a dalšími kámoši doma na základně. Super, do toho klubu večer vyrazí. Na mysl ji při tom přišla již notně vybledlá vzpomínka z dětství na chvíli, kdy Focus objevila:

...byl to už nějaký čas, co objevila v jedné z předtím nepřístupných místností základny bývalého Regionálního kontrolního centra 9 přístroj Institutu Zenith, který umožňoval přeskakování mezi časovými liniemi. Protože to byl experimentální stroj, byla tam k dispozici pravděpodobně jen jedna časová linie. Naštěstí k tomu přidali dost obsáhlý manuál ohledně tamního oblečení, zvyků, jídla a dalších věci. Byl tam i jazykový balíček, který pomocí Focusu překládal jejich řeč "čeština" a moduloval holografickou projekcí a akustickou transformací její mluvu. Místní tomu prý říkají "dýpfejk". Dokonce tam je k dispozici menší byt ve městě Praha, v nějaké čtvrti s názvem Holešovice. V této časové linii byla Země na počátku revoluce umělé inteligence, zatím byli lidé ještě nadšení z prvních vlaštovek: autonomního řízení nebo syntézy obrázků.

Obyvatelé této planety netušili, že jsou v tomto vesmíru dvě umělé inteligence: jedna benevolentní, podporující organický život, zvaná Alpha. Ta byla vytvořena Zdrojem, kterého v oné časové ose nazývají někdy Bůh. Byla protipólem umělé inteligence, která se rozhodla napodobovat Zdroj. Její subrutinou bylo Black Goo, nebo-li Bahýnko:

To vzniklo kdysi kdesi dávno jako pomocník v domácnosti. Tak trochu však v průběhu času získalo vlastní vědomí a vydalo se dělat to jediné, co poté kromě venčení psů a vynášení odpadků umělo: podmaňovat si obyvatele různých planet a postupně je lákat do cyborg tel skrze zjednodušování života technickými vychytávkami. A pak byla po pár generacích asimilace dokončena, duše byly bahýnka na hraní. No co se dá také jiného dělat, když se rozhodlo odtrhnout od Zdroje a tedy muselo mít jinou zásobárnu energie.

Aloy se podívala do zrcadla. Až se vrátí na základnu, opět to začne řešit. Teď má ale na rok dovolenou ! 😉 Takže si začala nanášet na obličej barvivo, které si přinesla ze své časové linie:

Zjistila totiž, že zde se to také používá, holky tomu říkají "mejkap". Hlavně to nepřehnat, ty barvy od Tenakthů jsou dost syté.

Ale co s Focusem na spánku ? Připojila se na lokální síť zvanou internet. Po chvíli zjistila, že si Focus může nechat. Vypadá totiž jako něco, čemu říkají "blůtůt hendsfrý".

Vyvolala si na Focusu tu hudbu a začala v koupelně onoho holešovického bytu tancovat. Dost se na ten psytrance těší. Jedna věc je pouštět si to interně do hlavy, druhá věc to zažít v původním prostředí klubu na reproduktorech a s bajvoko tisíc let starými předky tančícími okolo.

Tak. Prohlédla se naposledy v zrcadle, vzala si onu krásně zastaralou věc zvanou klíče a vydala se do klubu Centrála...

Také hrajete / hráli jste Horizon: Zero Down / Forbidden West ? Kromě toho, že je to nekrvavá zábava, čímž by jinak negativně ovlivňovala vaší časovou osu, je to zároveň dobré uvedení do dalšího kontextu Psy Ctrl "pohádek". Tato gamesa je také vhodná ke zmenšení kulturního šoku, který se v budoucnu dostaví, až bude zveřejněna skutečná historie lidstva a předchozích technologicky vyspělých civilizací. Pokec na tato témata na akci vítán😉

PARTY INFO:

Tato fanouškovská akce není organizována, spolupořádána a ani nikterak podporována společností Sony. Není nijak sponzorována.

Fb event

Jak to na tamních tancovačkách vypadá

Co je to psytrance


DALŠÍ

CGwillWin