Amnesia: The Bunker sa odkladá

Amnesia: The Bunker sa odkladá
10:47, 13.04.2023

Frictional Games sa rozhodlo odložiť vydanie reštartu populárnej hororovej značky Amnesia a to o jeden týždeň. Gro tohto survival hororu má stáť na atmosfére temného bunkru z obdobia prvej svetovej vojny a tentokrát príde aj na čistú, aj keď nábojmi limitovanú, akciu. A teraz to dôležitejšie. Prečo odklad o sedem dní? Autori sa domnievajú, že by so svojou novinkou komerčne neuspeli a to na základe skutočnosti, že v pôvodnom termíne má prísť dlho očakávaná nová Zelda na Switch.

Spoločnosť Frictional Games si uvedomuje, že je dôležité poskytnúť hráčom vysokokvalitný herný zážitok, a verí, že čas navyše zabezpečí, že hra bude spĺňať ich vysoké štandardy. Okrem toho upravený dátum vydania umožní hráčom naplno sa ponoriť do univerza Amnesie bez toho, aby boli zahltení vydaním konkurenčných hier.

Amnesia: The Bunker zmení žáner hororového survivalu s úplne novým dôrazom na slobodu hráča a prieskum v polootvorenom svete - viac ako desať rokov po tom, čo ho nanovo definovala hra Amnesia: The Dark Descent. Počas prvej svetovej vojny budú hráči v úlohe Henriho, jediného preživšieho vojaka, skúmať francúzsky bunker a pokúšať sa uniknúť pred inou príšerou, ktorá sa potuluje jeho tunelmi a chodbami.


DALŠÍ

CGwillWin