10 minút záberov z Star Wars Jedi: Survivor

10 minút záberov z Star Wars Jedi: Survivor
12:23, 04.04.2023

Už tento mesiac sa vrátime do sveta Star Wars. Po poslednej trilógií filmov je potreba si spraviť chuť a ak milujete toto univerzum je tu pre vás výborný videoherný počin Star Wars Jedi. Tento krát s podtitulom Survivor, ktorý vychádza už 28. apríla/dubna.



Samozrejme je potreba vás na tento titul patrične nalákať a preto vývojári včera zverejnili 10 minútové gameplay video, ktoré ukazuje novinky série a ak by toho pre vás málo, alebo proste len neholdujete videám pred zakúpením hry (verte mi, som s vami), tak tu pre vás mám aj pár textových informácií o novinkách.

Hra ponúkne široké možnosti customizácie svetelného meča ale aj samotného oblečenia či štýlu hlavného hrdinu. V hre by sa mali nachádzať jakési Jedi Chamber Rooms, ktoré ponúknu logickú výzvu malo by sa jednať o niečo podobné, ako v titule Zelda: BOTW. Taktiež bolo zmienené, že hra ponúkne nové spôsoby mobility a pod tým si určite môžete predstaviť rôzne vozidlá alebo zvieratá, na ktorým alebo prostredníctvom, kterých sa budete v priestore pohybovať. S posledným bodom priamo korešponduje fakt, že vývojári sa pustili do polootvoreného sveta, v ktorom dopravné prostriedky budú dávať zmysel.

V súvislosti s bojom by sme sa mali dočkať novinky a to v podobe bojových postojov (asi trochu inšpirácia sériou Nioh). Ďalej je zmienené množstvo planét (7) a nové využitie Sily. neviem, ako vy ale ja sa pomerne teším a aby som sa nachystal, tak si ešte zahrám prvý diel.

DALŠÍ

CGwillWin