Představení titulu LEGO 2K Drive

Představení titulu LEGO 2K Drive
05:34, 24.03.2023

Společnosti 2K a LEGO Group dnes oznámily LEGO® 2K Drive, ultimátní AAA závodní hru, která bude celosvětově dostupná 19. května 2023. Hra LEGO 2K Drive, vyvinutá společností Visual Concepts, rozvíjí ikonický herní zážitek LEGO o rozsáhlý otevřený svět, kde si hráči mohou postavit jakékoli vozidlo, jezdit kamkoli a stát se závodní legendou LEGO.

LEGO 2K Drive bude prvním vydáním v rámci partnerství mezi 2K a LEGO Group, jehož cílem je vývoj AAA LEGO her. Díky osvědčeným zkušenostem společnosti 2K s vytvářením vysoce kvalitních a poutavých interaktivních zábavních titulů a nebývalému kulturnímu vlivu skupiny LEGO bude toto partnerství rozvíjet kultovní zážitek z her LEGO, který fanoušci znají a milují, vzrušujícími novými způsoby.

Špičkový tým Visual Concepts se zkušenostmi v tomto žánru přinese poprvé do závodní hry LEGO AAA kvalitu, hloubku hratelnosti a úžasnou vizuální stránku. LEGO 2K Drive bude kombinovat nejlepší prvky jízdy v otevřeném světě a rychlých kompetitivních závodů a zároveň představí rozmanitý systém úprav vozidel.

Spolupráce se společností McLaren Automotive, která se zabývá výrobou superaut a hyperaut, navíc přinese do světa Bricklandie vozy McLaren Solus GT a McLaren F1 LM - právě vydané ve dvojbalení sady LEGO Speed Champions, které pomáhá oslavit 60 let od založení McLarenu závodníkem a inženýrem Brucem McLarenem -, protože tato auta na obálce dokonale vystihují vzrušující, vysokooktanový zážitek, který mohou fanoušci očekávat ve hře LEGO 2K Drive.

DALŠÍ

CGwillWin