hw
Vycházejí NVIDIA Game Ready ovladače pro otevřenou betu hry Diablo IV

Vycházejí NVIDIA Game Ready ovladače pro otevřenou betu hry Diablo IV
02:30, 24.03.2023

Otevřená beta Diabla IV s DLSS 2. NVIDIA DLSS 3 bude ve finální verzi

Otevřená beta verze hry Diablo IV bude na GPU GeForce RTX podporovat DLSS 2 pro zvýšení výkonu. Nejnovější generace této technologie, tedy DLSS 3 schopné generovat celé snímky, bude dostupná při uvedení hry na trh 6. června. Majitelé GeForce RTX řady 40 se tak budou moci těšit na znásobení výkonu.

Klik pro zvětšení (Vycházejí NVIDIA Game Ready ovladače pro otevřenou betu hry Diablo IV)

Technologické preview Ray Tracing: Overdrive Mode v Cyberpunk 2077

Aktuální ovladače také nabízejí optimalizaci pro technologické preview Ray Tracing: Overdrive Mode ve hře Cyberpunk 2077. Nový režim přinese simulaci chování světla pomocí plného ray tracingu, známého také jako path tracing, pro dosažení ještě realističtějšího zážitku ze hry.

Aktualizace s novou funkcí bude dostupná 11. dubna a nastíní možnosti využití plného ray tracingu ve hrách. NVIDIA společně s CD PROJEKT RED pracujeme na jeho dalších vylepšeních a optimalizacích výkonu.

Forza Horizon 5 s DLSS 3 již 28. března

Forza Horizon 5 dostane 28. března novou aktualizaci, která přinese podporu DLSS 3. Jedna z nejlépe hodnocených závodních her tak na GeForce RTX řady 40 dokáže překonat hranici 120 FPS při rozlišení 4K s maximálním nastavením.

Klik pro zvětšení (Vycházejí NVIDIA Game Ready ovladače pro otevřenou betu hry Diablo IV)

Deceive Inc., Smalland: a The Last of US Part I s DLSS 2

Díky DLSS 2 pluginům pro Unreal Engine i Unity a dokumentaci veřejně dostupné na webových stránkách NVIDIA Developer lze tuto technologii přidat do her již za pouhý den. DLSS 2 se díky tomu rozšířilo do stovek her. Jejich seznam čítá populární jména i nezávislé tituly vyvíjené jedním člověkem.

Nové Game Ready ovladače přinášejí podporu DLSS 2, známého také jako DLSS Super Resolution, pro:

Deceive Inc.: DLSS 2 aktuálně k dispozici
Smalland: Survive the Wilds: DLSS 2 dostupné od 29. 3.
The Last of Us Part I: DLSS 2 dostupné od 28. 3.

K dnešnímu dni využívá akceleraci výkonu pomocí NVIDIA DLSS využívajícího AI přes 270 her a aplikací. DLSS 3, nejnovější verze této technologie, je k dispozici již v 29 vydaných hrách. Trend integrace během prvních šesti měsíců od uvedení je tak sedmkrát rychlejší, než tomu bylo v případě uvedení DLSS 2.

Aktuální verze ovladačů přináší, kromě otevřené beta verze Diabla IV, také optimalizaci pro remake Resident Evil 4 v den jeho vydání.

Do GeForce Experience s nimi zase přibývá ideální grafické nastavení na jedno kliknutí pro čtveřici her:

Kerbal Space Program 2
Last Epoch
Like a Dragon: Ishin!
Wo Long: Woon: Fallen Dynasty

DALŠÍ

CGwillWin