Valheim dorazil na Xbox konzoly

Valheim dorazil na Xbox konzoly
12:21, 14.03.2023

Vydavateľstvá Coffee Stain Publishing a Iron Gate dnes dvíhajú čaše na oslavu príchodu brutálnej vikingskej hry o prežitie Valheim na konzoly Xbox! Predplatitelia služby Xbox Game Pass majú teraz prístup k hre v rámci svojho predplatného a vďaka crossplay môžu hrať všetci spoločne, bez ohľadu na platformu.

Hra Valheim, ktorá bola pôvodne spustená ako PC Early Access titul, sa rozrástla na komunitu viac ako 10 miliónov vikingov, než v septembri 2022 pristála v obchode Microsoft Store a v službe PC Game Pass. Teraz sa môžu ďalšie milióny ľudí chopiť svojich ovládačov a putovať neľútostnými očistnými krajinami z pohodlia svojich pohoviek. Príchod Valheimu na konzoly Xbox prináša aj nové rozloženie ovládačov, ktoré ponúka intuitívny a prirodzený herný zážitok.

Zatiaľ čo tím Iron Gate usilovne pracoval na nedávno vydanej aktualizácii hry Valheim Mistlands, ktorá obsahuje nový magický bióm, port pre Xbox vyvinul externý tím Fishlabs s funkciami crossplay od spoločnosti Piktiv, pričom obaja pracovali aj na verzii pre Microsoft Store.

Hra Valheim sa dostala do Early Access na PC vo februári 2021 a okamžite sa stretla s veľkým uznaním kritiky, keďže rýchlo stúpala v rebríčkoch bestsellerov a získala ocenenia za najlepší debut a cenu publika na Game Developers Choice Awards. Odvtedy sa hra dočkala dvoch veľkých aktualizácií obsahu, Hearth and Home a Mistlands, a ďalších menších poklesov obsahu, ktoré medzitým doplnili existujúce biómy.


DALŠÍ

CGwillWin