Suicide Squad: Kill The Justice League nečakane odložený

Suicide Squad: Kill The Justice League nečakane odložený
08:30, 10.03.2023
Úvodom chcem hneď spraviť korekturu nadpisu, bohužiaľ nám redakčný systém neumožňuje dávať do titulku úvodzovky. Titulok, ktorý som chcel použiť vypadá takto - Suicide Squad: Kill The Justice League "nečakane" odložený. Áno, zas a znova sa budem hrať na proroka a hlasite zvolám - hovoril som to!

Titul Suicide Squad: Kill The Justice League som mal v našej redakcií recenzovať ja ale úprimne po poslednej ukážke, ktorú nám naservírovalo priamo Sony na svojej prezentácií som o hru stratil absolútne záujem. Hromada nezmyselného vybavenia, gear score, neustále vyžadovanie stavu online a pre mňa osobne až veľká podobnosť s Avengers (ktoré vieme, ako skončilo).

Za mňa veľké nie, arénových online šialeností tu máme dosť a ak nová hra od Rocksteady má byť úspešná je potreba aby sa dostala aspoň na úroveň Gotham Knights, ktorí neboli výborný, neboli ani super ale zase na druhú stranu neurazili. Hra by mala byť zameraná primárne na príbehový zážitok a to až v štyroch hráčoch, aktuálne mám z hry pocit, že budete neustále grindovať jednu arénu len pre to, aby ste získali lepšiu zbraň, jednoducho Destiny vo svete DC. (nechcel som uraziť Destiny, šlo mi len o prirovnanie).

Našťastie sa zdá, že Warner Brothers, si uvedomili, že týmto smerom cesta nevedie, a hra mala byť odložená na koniec roku 2023. Verím, že si vývojári zoberú hráčske podnety k srdci a z hry spravia aspoň dôstojné pokračovanie skvelého Arkham univerza.

DALŠÍ

CGwillWin