Update Fractal přináší do No Man’s Sky podporu PlayStation VR2

Update Fractal přináší do No Man’s Sky podporu PlayStation VR2
20:15, 22.02.2023

Od dnešního dne bude pro stávající i nové hráče hry No Man's Sky k dispozici aktualizace Fractal. Právě v době vydání systému PS VR2 má aktualizace hráčům na zařízeních VR poskytnout ještě větší pohlcující zážitek, včetně 3D zvuku, přizpůsobeného uživatelského rozhraní, zjednodušené a interaktivní hratelnosti.

Aktualizace umožňuje hráčům snadno přepínat z VR na standardní hraní a přitom zůstat u stejného uložení. Obsahuje také řadu dalších možností na všech platformách. Hráči mohou získat novou vesmírnou loď Utopia Seeder a objevit novou expedici "Utopia", která hráče vyzývá ke spolupráci a obnově opuštěné sluneční soustavy pro tajemnou nadaci Utopia.

Aktualizace obsahuje také nový obsah pro uživatele Nintenda Switch, kteří nyní budou mít přístup ke všem misím Nexus a Quicksilver a také k příběhu "Trace of Metal", které již byly k dispozici na ostatních platformách.

Hráči na PlayStationu, Steam Decku a Switchi se také mohou těšit na skvělé ponoření do hry, protože všechny tyto platformy nyní podporují gyroskopické ovládání, díky němuž je prozkoumávání a skenování nových objevů pohodlnější a přesnější než kdy dříve.

Aktualizace No Man's Sky Fractal je nyní k dispozici pro PlayStation 4, PlayStation 5, PlayStation VR2, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch a PC.


DALŠÍ

CGwillWin