osobnost
Kto je Tommy Tallarico a prečo nemusíte čakať na jeho konzolu?

Kto je Tommy Tallarico a prečo nemusíte čakať na jeho konzolu?
08:18, 13.02.2023

Sú to už viac než dva roky, čo sa svet mal tešiť z vydania retro konzoly The Intellivision Amico, zrodenej z legendárnej platformy Intellvision od Mattelu, ktorá zožala slušný úspech začiatkom osemdesiatych rokov minulého storočia.

Ak ste o danom stroji nikdy nepočuli, nebudem vám to mať za zlé, ostatne, nikdy na launch neprišilo aj keď jeho strojca, Tommy Tallarico, by mi určite teraz s radosťou oponoval. Tak či onak, je to práve Tommy, kto Intellivision Amico najprv vytiahol na výslnie aby ho svojím šialeným vystupovaním, sotva hodným CEO serióznej spoločnosti, začal permanentne potápať na samotné dno.

Dnes už preto sotva niekto dúfa, že sa daný HW skutočne raz dostane von a naplní tú toľko proklamovanú filozofiu cenovo dostupnej a rýdzo rodinnej konzole, ktorá pred TV dotiahne milióny nadšencov. A prečo tomu tak je? Obsiahlu odpoveď vám poskytne prepracovaný dokument z kanálu Slopes Game Room, ktorý na ploche štyroch hodín pútavou formou vyloží všetky karty na stôl a osobnosť pána Tallarica rozoberie ako LEGO. Ak máte čas a chuť dozvedieť sa viac o kauze Amico, rozhodne vám video odporúčam.


DALŠÍ

CGwillWin