Prvý Risen práve vyšiel na konzoly

Prvý Risen práve vyšiel na konzoly
15:05, 24.01.2023

Deep Silver naďalej dôveruje v silu všetkých tých IP, čo za tie roky pozbieral a pokračuje v príprave portov s cieľom zarobiť na tom čo najviac. Aktuálnym príkladom je znovu-vydanie akčnej RPG Risen od Piranha Bytes, ktorá mala premiéru ešte v roku 2009 (toho času na PC a Xbox 360). Risen však dnes vychádza v porte na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Nastal čas preskúmať Farangu a postaviť sa nebezpečenstvu, ktoré na vás čaká! Spoločnosť THQ Nordic s potešením oznamuje, že hra Risen vychádza dnes na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Inkvizítor Mendoza dorazil na Farangu, ostrov obývaný mnohými zákernými stvoreniami a ovládaný záhadným donom Estebanom. Po celej Farange sa zo zeme vynorili ruiny a ostrov pomaly ovládajú nebezpečné príšery. Mendoza to chce vyšetriť a zúfalo potrebuje vašu pomoc - pomôžete mu? Ocitnete sa tak uprostred vzbury, tyranie a mystických rituálov, pričom konečné rozhodnutie, na ktorú stranu sa kyvadlo osudu vychýli, leží vo vašich rukách

Ponorte sa do drsného a atmosférického sveta hry Risen, kde má každý čin svoje následky. Ovládnite meč, naučte sa umeniu boja s palicou alebo sa staňte mocným mágom a razte si cestu naprieč krajinou plnou tajomných zemetrasení, desivých príšer a nepredstaviteľných pokladov.


DALŠÍ

CGwillWin