Nemáte čo hrať cez víkend? Máme pre vás tri hry zadarmo

Nemáte čo hrať cez víkend? Máme pre vás tri hry zadarmo
09:22, 13.01.2023

Máme piatok a štart víkendu je už len otázkou času, alebo vašej ochoty utiecť z práce cez zatvorené okno skôr, než váš boss zabuchne dvere na aute. Ešte než však dopadnete na zem, ako Superman a asfalt okolo vašich zaprášených tenisiek popraská ako sklo po zásahu kameňa, môžete si naplánovať herné projekty na nasledujúce dni. O to viac, ak vám teraz Epic ponúka hneď trojicu koncepčne rozdielnych, ale cez to všetko zaujímavých videohier.

Klik pro zvětšení (Nemáte čo hrať cez víkend? Máme pre vás tri hry zadarmo)

Akcia trvá do 19. 1. 2023 a tu je presný popis samotných hier ako aj s príslušnými odkazmi priamo na Epic Games Store. Nech sa páči, môžete skákať...

Gamedec - Definitive Edition - Gamedec je kyberpunková izometrická RPG hra pre jedného hráča. Ste herný detektív, ktorý rieši zločiny vo virtuálnych svetoch. Pomocou svojho dôvtipu získavajte informácie od svedkov a podozrivých a prichádzajte na koreň podvodným schémam.

First Class Trouble - First Class Trouble je dielo, v ktorom hráči pracujú spoločne a proti sebe, aby prežili katastrofu. Cieľom je odstaviť smrtiacu umelú inteligenciu. Niektorí hráči sú podvodníci, ktorí tajne hrajú za ľudsky vyzerajúce smrtiace roboty s úmyslom zradiť ostatných hráčov.

Divine Knockout KO - Znič bohov v jedinej plošinovke z pohľadu tretej osoby na svete! Staň sa malým, ale mocným mýtickým bohom, bojuj vo všetkých troch rozmeroch, vyraď svojich priateľov z mapy a vládni. Poškodzuj nepriateľov, aby boli zraniteľní, a potom ich mocným úderom vyraď z arény! Vychutnajte si súboje inšpirované 2D plošinovkami, ale prenesené do jedinečného pohľadu tretej osoby.


DALŠÍ

CGwillWin