akce
HyperX přináší novou myš, ovladač a využití 3D tisku pro své periferie

HyperX přináší novou myš, ovladač a využití 3D tisku pro své periferie
12:52, 05.01.2023

HyperX, tým herních periferií společnosti HP Inc. a lídr značky v oblasti her a esportu, dnes rozšířil svou oceňovanou řadu produktů o nový vylepšený drátový ovladač HyperX Clutch Gladiate s licencí pro Xbox a novou generaci herních myší HyperX Pulsefire Haste 2, které jsou k dispozici v drátové i bezdrátové verzi. Clutch Gladiate je první herní ovladač HyperX s certifikací pro Xbox, který je určen pro náročné hráče, a poskytuje mimořádné pohodlí a přesné ovládání při delších herních seancích na konzoli, zatímco nová řada myší Pulsefire Haste 2 přináší nové designové prvky do jedné z nejoblíbenějších herních myší HyperX.

„Veletrh CES je pro společnost HyperX ideálním místem, kde můžeme zdůraznit náš závazek poskytovat vysoce kvalitní herní produkty pro všechny hráče," řekl Daniel Kelley, globální šéf marketingu společnosti HyperX. „Ať už hrajete na ovladači Xboxu nebo na počítači, HyperX přináší nejnovější produkty špičkové kvality, které hráčům zpříjemní pohlcující a poutavé hraní spolu s bezdrátovou svobodou, pohodlím a přizpůsobením."

Klik pro zvětšení (HyperX přináší novou myš, ovladač a využití 3D tisku pro své periferie)

HyperX Clutch Gladiate Enhanced Wired Controller pro Xbox: Ovladač HyperX Clutch Gladiate je určen pro hráče konzole Xbox, aby jim pomohl zlepšit zážitek z hraní a maximalizovat výkon. Oficiálně licencovaný kabelový ovladač pro Xbox je vybaven dvěma zámky spouště (trigger locks) a zadními tlačítky s možností přemapování, které optimalizují ovládání a přizpůsobují se různým způsobům hraní různých hráčů. Výkonné duální vibrační motory navíc přidávají pohlcující a intuitivní signály zpětné vazby síly. Navíc díky texturovaným úchopům poskytuje ovladač Clutch Gladiate pohodlné a bezpečné uchopení a je také vybaven 3,5mm stereofonním konektorem pro snadné připojení kabelového headsetu.

Drátová herní myš HyperX Pulsefire Haste 2: Myš HyperX Pulsefire Haste 2 váží 53 gramů1 a využívá ultralehkou konstrukci, která nabízí rychlejší pohyby. Tato plnohodnotná myš poskytuje polling rate až 8000 Hz a zajišťuje rychlé a plynulé pohyby kurzoru díky vysoce přesnému snímači HyperX 26K s nativním nastavením DPI až 26K DPI. Myš také využívá odolný a citlivý spínač HyperX Switch, který je dimenzován na 100 milionů kliknutí. Flexibilní kabely HyperFlex 2 a prvotřídní PTFE kluzáky společně zajišťují hráčům hladký a snadný skluz. Myš Pulsefire Haste 2 je také přizpůsobitelná pomocí softwaru HyperX NGENUITY a umožňuje uživatelům přizpůsobit nastavení DPI, osvětlení RGB2, přiřazení tlačítek, výkon snímače a nahrávání maker. Kabelová herní myš Pulsefire Haste 2 bude k dispozici v černém a bílém barevném provedení.

Bezdrátová herní myš HyperX Pulsefire Haste 2: Bezdrátová herní myš Pulsefire Haste 2 nabízí duální bezdrátové připojení s bezdrátovou technologií Bluetooth3 a 2,4GHz herní bezdrátovou technologií. Bezdrátová myš Pulsefire Haste 2 váží 62 gramů1 a nabízí rychlejší pohyby a až 100 hodin výdrže baterie na jedno nabití4. Bezdrátová myš Pulsefire Haste 2 poskytuje rychlé a plynulé pohyby kurzoru díky vysoce přesnému snímači HyperX 26K s nativním nastavením DPI až 26K DPI. Flexibilní kabely HyperFlex 2 a prvotřídní PTFE kluzáky společně zajišťují hráčům hladký a snadný skluz. Bezdrátová myš Pulsefire Haste 2 je také přizpůsobitelná pomocí softwaru HyperX NGENUITY a umožňuje uživatelům přizpůsobit nastavení DPI, osvětlení RGB2, přiřazení tlačítek, výkon senzoru a nahrávat makra. Bezdrátová herní myš Pulsefire Haste 2 bude k dispozici v černém nebo bílém barevném provedení.

Klik pro zvětšení (HyperX přináší novou myš, ovladač a využití 3D tisku pro své periferie)

Nové produkty budou k dispozici v síti maloobchodních a e-shopů společnosti HyperX:

- HyperX Clutch Gladiate Xbox Controller – dostupnost od března za doporučenou maloobchodní cenu 800 Kč.

- Drátová herní myš HyperX Pulsefire Haste 2 - dostupnost od dubna za doporučenou maloobchodní cenu 1 400 Kč.

- HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless Gaming Mouse – Dostupnost od dubna za doporučenou maloobchodní cenu 1 850 Kč.

„Víme, že hráči milují přizpůsobení a tráví spoustu času a úsilí nad upgradem nejrůznějších herních předmětů, od postav přes skiny až po zbraně a další," řekl Daniel Kelley, globální šéf marketingu společnosti HyperX. „HX3D přenáší tuto lásku k personalizaci herního zážitku do fyzického světa a umožňuje širokou škálu zábavných způsobů upgradů a přizpůsobení našeho oceňovaného vybavení HyperX."

HyperX bude spolupracovat s herními vývojáři, esportovými týmy, tvůrci obsahu, influencery a interními kreativními týmy na vytváření a navrhování produktů pro fanoušky, které lze používat při hraní her nebo je sbírat jako památky či cenné sběratelské předměty.

Během veletrhu CES 2023 představí společnost HyperX svou první limitovanou edici vlastních kláves, které vycházejí z jedinečného designu HyperX Cozy Cat vyvinutého společností HyperX a odhlasovaného její herní komunitou. Produkty HX3D jsou vyráběny na platformě HP Inc. 3D tiskárnách v rámci rozvíjející se spolupráce se společností HP Inc. a využívají tak jejich zkušeností a přinášejí do herního průmyslu synergii, inovace a dovednosti v oblasti barevného tisku. Personalizované produkty HyperX jsou vyráběny s použitím ekologicky šetrného znovu použitého práškového nylonu.

V průběhu roku se plánují další edice s designovou spoluprací s tvůrci, influencery, ambasadory a dalšími slavnými osobnostmi a partnery. Uvedením HX3D přináší HyperX do her další úroveň personalizace.

Klávesa HyperX Cozy Cat bude v USA dostupná prostřednictvím webu HyperX.com v lednu 2023. Cena této klávesy je 450 Kč. Další informace naleznete na stránce produktu HX3D. O dostupnosti v evropském e-shopu HyperX vás budeme informovat.


DALŠÍ

CGwillWin