Atomic Heart nie je ruskou hrou, naznačuje to posledné vyjadrenie autorov

Atomic Heart nie je ruskou hrou, naznačuje to posledné vyjadrenie autorov
15:54, 03.01.2023

Spoločnosť Mundfish, pôvodne založená v Rusku, sa od roku 2017 presťahovala na Cyprus, kde spustila naplno vývoj očakávanej akčnej FPS Atomic Heart. Projekt označovaný aj ako "Ruský BioShock" príde už budúci mesiac (konkrétne 21. 2. 2023) na PC, staré aj nové konzoly, avšak z vyjadrenia Mundfishu je možné badať, že nemajú vôbec záujem svoj debut spájať práve s Ruskom. Nasleduje časť rozhovoru pre server wcctech.

Mohli by ste sa vyjadriť k špecifikám a dôvodom presťahovania spoločnosti na Cyprus? Pracuje tam teraz celý vývojový tím?
Mimoriadne sa tešíme, že sa môžeme podeliť o niektoré podrobnosti o hre Atomic Heart, ktorá má vyjsť už o niekoľko týždňov. Ako si viete predstaviť, zatiaľ sa plne sústredíme na Atomic Heart, ktorý sa vyvíja a plánuje od roku 2017 na Cypre. Naše vzrušenie a očakávanie, práca a neúnavné sústredenie nášho globálneho tímu teraz doslova vrcholia. V súčasnosti máme 130 talentovaných a oddaných vývojárov v našom globálnom tíme, ktorý sa nachádzajú v Poľsku, na Ukrajine, v Rakúsku, Kazachstane, Gruzínsku, Izraeli, Arménsku, Spojených arabských emirátoch, Srbsku a na Cypre. V rôznych fázach sme angažovali ľudí, ktorí pracovali s veľkými AAA hrami vo všetkých oblastiach - od umenia až po QA. Všetky hodiny, tvorivé a technické sedenia a diskusie stáli za to - úroveň produkcie, inovácie a kaliber talentu a vývoja, to všetko stojí za to, aby ste si Atomic Heart zahrali.

Nakoľko bude Atomic Heart skutočne naplnením pôvodných očakávaní, to je teraz vec neistá - posledné gameplay ukážky však jasne deklarujú, že tam kde všetko začalo ako inšpirácia BioShockom, sa vo finále všetko zvrhlo do dystopickej art akcie so stále zaujímavou atmosférou. Ostatne skúste si pozrieť posledný trailer.


DALŠÍ

CGwillWin