hw
speciál
Technologické dárky pod stromeček. Nápady od KIVI

Technologické dárky pod stromeček. Nápady od KIVI
Technologické dárky pod stromeček. Nápady od KIVI
09:17, 21.12.2022

Už dlouho sníte o Smart TV? Nebo se televize v kuchyni je sotva naživu? Nebo už konečně na konci roku skončila úprava v obývacím pokoji a je na čase vybrat spotřebiče? KIVI ví, jaký dárek udělá radost Vám a blízkým o letošních svátcích.

Klik pro zvětšení (Technologické dárky pod stromeček. Nápady od KIVI)

Od roku 2016 se KIVI specializuje na vývoj a výrobu Smart televizorů. Srdce značky bije na Ukrajině, a tak přesně ví, jak náročný a bohatý na události tento rok byl. Únava ale nemá překážet sváteční náladě – je čas oddat se duchu Vánoc a vyrazit na nákupy. A aby vám proces výběru a shánění dárků neubral příliš mnoho prostředků, nabízí KIVI několik nápadů, jak potěšit svou rodinu a přátele. Nebo taky i sebe – Santa ví, že jste byli hodní celý rok a zasloužíte si vytoužený technologický dárek.

Dalším argumentem pro nákup se stanou sváteční slevy působící v sítích a marketplace partnerů KIVI. Splnění snu s úsporou rozpočtu - možná právě v tom je kouzlo Vánoc? Youtube na velké obrazovce, filmy a seriály ze streamovacích služeb, streamování obsahu ze smartphonu během několika sekund nebo ovládání kanálů pomocí hlasových příkazů – to vše je možné ze Smart TV od KIVI. Televizory pracují na OS Android TV a podporují více než 10 000 aplikací. A ve vlastní aplikaci KIVI Media jsou k dispozici kanály, filmy, fitness cvičení a hry – vše na jednom místě. Televizory KIVI jsou dokonce schopné nahradit herní konzoli, protože mají integrovánou cloudovou herní službu Boosteroid. Pro zábavu s rodinou nebo přáteli je poskytována služba Air Console, která umožňuje hrát více hráčům (až 16 osob) současně na jedné obrazovce. Zajímavý nápad na vánoční večírek, že jo?

Na velké obrazovce

Nabídka KIVI se skládá z modelů s úhlopříčkou od 24'' do 65'', takže každý si může vybrat perfektní řešení pro svůj domov. Dynamický obraz zobrazovaný na velké obrazovce bude díky použití technologie MEMC vypadat hladce, bez trhání. Technologie Super Contrast Control umožňuje měnit kontrast obrazu v určitých oblastech obrazovky během promítání tmavých scén. A UltraClear zlepší čistotu obrazu obsahu s kvalitou pod 4K.

Výrobce věnuje zvláštní pozornost designu. Televizory KIVI nemají téměř žádné rámečky – jejich viditelná část je pouze 2,6 mm. Pro instalaci na polici je zařízení vybaveno elegantními tenkými kovovými nohami. A aby zařízení harmonicky zapadlo do jakéhokoli interiéru, jsou k dispozici ve dvou barevných provedeních – černé a bílé.

Do kuchyni nebo ložnici

Pokud vašim požadavkem na televizi je pouze sledování televizních kanálů a potřebujete kompaktní zařízení například do kuchyně nebo ložnice, pak dobrou volbou budou základní modely KIVI s úhlopříčkou 24'' nebo 32''. Modely 32H510KD, 32H540LB, 24H500LB nejsou vybaveny Smart TV, takže nepřeplatíte za zbytečné funkce. Televizory vysílají ve vysokém rozlišení HDTV, obraz vypadá realisticky, jasně a má vysokou detailizaci. K dispozici jsou USB, HDMI, HDMI ARC, HDMI CEC, port 3,5 mini-jack, koaxiální audio výstup, VGA, SCART, mini RCA konektory, což umožňuje připojovat k televizorům další zařízení nebo zobrazovat obsah z externích nosičů. Kvalitní zvuk zaručují dva reproduktory JVCKenwood o výkonu 5 W každý.



CGwillWin