Jak vypnout komiksové efekty v Need for Speed Unbound?

Jak vypnout komiksové efekty v Need for Speed Unbound?
18:33, 16.12.2022

Need for Speed Unbound je prima hra. Není moc potřeba něco dodávat a valná většina populace s tím souhlasí. Oblíbený styl pouličních závodů ala Need for Speed: Underground většina hráčů přivítala pozitivně a ač to rozhodně není hra roku, sérii ostudu neudělala, ba naopak.

Co ale některé ctěné hráče dělí na dva nesmiřitelné tábory jest přítomnost komiksových/graffiti efektů, které se kolem auta objevují, když provádíte agresivnější manévry jako smyky a při skocích vám dokonce narostou křídla. Red Bull hadr. Tyhle taškařice jsou v kontrastu s jinak realistickou grafikou a zkrátka a dobře, ne každému se líbí. EA/Criterion několikrát změnilo názor na to, jestli půjdou vypnout a v současnosti platí, že vypnout nejdou. Dají se ale omezit na snesitelnější úroveň, aby to nikomu tolik nevadilo.

V přiloženém videu se můžete mrknout na celý proces, ale pokud vám dochází data nebo jen preferujete textové návody, máte to mít. V nastavení customizace pro své auto jdětě do sekce “STYLE” a následně do “DRIVING EFFECTS”. Tam už si můžete poladit tyhle výkřiky street racingu. Co se vizuálů týče, ten nejméně malovánkový se jmenuje “CLOAKED”. Kouř od gum je šedivý a auto jen bíle problikne, když mu pustíte nitro do trubek.

Klik pro zvětšení (Jak vypnout komiksové efekty v Need for Speed Unbound?)

Pro větší gurmány můžeme doporučit ještě vypnutí zvukových efektů nitra. Stačí jít do nastavení “SAMPLES”, vybrat možnost “NONE” a máte klid. Kdyby to tak udělali autoři i v případě grafiky, měli by klid a o pár dobrých hodnocení navíc. Na druhou stranu chápeme, že se jedná o designové rozhodnutí, které mně osobně vlastně vůbec nevadí a s postupem času se mi snad i začalo líbit. I přesto si ale myslím, že časem přijde možnost tohle vypnout úplně a šťastní tak budou všichni. Ehm, to je hodně bold statement, ale co, už jsem to napsal a mazat to nebudu.

Klik pro zvětšení (Jak vypnout komiksové efekty v Need for Speed Unbound?)

DALŠÍ

CGwillWin