Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion je v prodeji

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion je v prodeji
19:21, 13.12.2022

Společnost Square Enix oznámila, že velmi očekávaný remaster, Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, dnes vychází na konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch a PC. Odhalte příběhy Zacka, Clouda, Sephirotha, Aerith, Tify a dalších v tomto velkoryse remasterovaném FINAL FANTASY VII.

Téměř 15 let po vydání exkluzivity PlayStation Portable přináší Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion nový život do oblíbeného příběhu s kompletním přepracováním HD grafiky modelů postav, uživatelského rozhraní i pozadí, i nově upravený soundtrack od původního skladatele Takeharu Ishimota, plné dialogy v angličtině a japonštině, představující klíčové členy hlasového hereckého obsazení Final Fantasy VII Remake a aktualizovaný akční bojový systém s možností spouštět Limit Breaks a Summons a zjednodušený systém „Digital Mind Wave“ (DMW). Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion zachovává srdce oblíbené klasiky z PlayStation Portable a zároveň využívá moderní technologie pro atraktivnější, pohlcující a poutavější celkový herní zážitek pro nové i stávající fanoušky.

Příběh Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion začíná sedm let před událostmi Final Fantasy VII, sleduje Zacka Faira, mladého, optimistického vojáka Shinra SOLDIER. Když se Zack a voják 1. třídy Sephiroth spojí, aby hledali zmizelého vojáka Genesis Rhapsodos, odhalují postupně temné pravdy o Shinřiných experimentech a příšerách, které vytvářejí. Když zrady a tajemství zasáhnou příliš blízko jeho domova a přimějí ho zpochybnit všechno a všechny, které zná, Zack si musí prorazit svou vlastní cestu jako hrdina, aby ochránil ty, které miluje, a bránil to jediné, co mu zbylo – čest vojáka.


DALŠÍ

CGwillWin