Strojca BioShocku predstavil svoj nový projekt Judas

Strojca BioShocku predstavil svoj nový projekt Judas
18:40, 09.12.2022

Jeho meno je Ken Levine a vo svete videoherných vývojárov je už fakticky legendou. Dopomohla mu k tomu práca na mnohých kultových dielach (Thief: The Dark Project, System Shock 2, SWAT 4) avšak vôbec najsilnejšou čiarou jeho kariérnej dlane je dozaista značka BioShock. Ken Levine ju v roku 2007 priniesol, ako svoje dieťa, a následne sa k nej vrátil v pokračovaní Infinite. Dnes už je Ken šéfom nového štúdia s názvom Ghost Story Games, ktoré vychádza z pôvodného Irrational Games, a pod ktorým nám v nasledujúcich rokoch vydá novinku s názvom Judas.

Spoločnosť Ghost Story Games sme založili, aby sme nadviazali na dedičstvo hier System Shock 2, BioShock a BioShock Infinite," povedal Ken Levine, prezident a kreatívny riaditeľ. "V hre Judas sme vytvorili úplne nový svet a súbor postáv, pričom sme skúmali rôzne prístupy k príbehovým strieľačkám z pohľadu prvej osoby pre jedného hráča."

Spoločnosť Ghost Story Games založil Ken Levine (kreatívny riaditeľ hier System Shock 2, BioShock, BioShock Infinite) a bývalí vývojári spoločnosti Irrational Games. Poslaním štúdia je vytvárať zážitky založené na rozprávaní, ktoré sú zakorenené v pohlcujúcom budovaní sveta a hrateľnosti.


DALŠÍ

CGwillWin